Başkan Günaydın'dan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Günaydından bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 14:14

Başkan Günaydın'dan bayram mesajı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yayımladığı mesajla Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Günaydın, mesajında şunları kaydetti:

"Mübarek Ramazan ayının nimet ve ibadetlerini idrak ettiğimiz bir aylık süreden sonra bayramla bütünleşmek ve bayram günlerinin coşkusunu derinlerimize çekmek eşsiz bir manevi haz ve değerdir. Ramazan Bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz bir kaynağıdır. Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir. Bayram; buluşmanın, barışmanın ve beraberliğin öğütlendiği; küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği mukaddes bir dönemin adıdır. Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir. Gönüllerdeki tortular bayramın içerdiği derin mana sayesinde temizlenmekte, kalplerdeki perdeler ve zihinlerdeki yapay engeller bayram günlerinin tesiriyle ortadan kalkmaktadır. Ramazan Bayramı'nın, insanımız arasına ekilmeye çalışılan ayrık otlarının temizlenmesi hususunda bir fırsat; yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olmasını özellikle temenni ediyorum. Bu vesileyle aziz hemşehrilerimizin, komşu coğrafyalarda yaşayan Türkmen kardeşlerimizin, dünyanın neresinde olursa olsun hali hazırda yaşama mücadelesi veren soydaşlarımızın ve zor günler geçiren İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en iyi dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah'tan esenlikler temenni ediyorum. Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!