Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Standında Gurbetteki Hemşehrilerini Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Standında Gurbetteki Hemşehrilerini Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 17:43

İSTANBUL FESHANE’DE TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENMEKTE OLAN TRABZON’UN FETHİ’NİN 554. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI VE TRABZON TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR.

İstanbul Feshane’de Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenmekte olan Trabzon’un Fethi’nin 554. Yıldönümü Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri devam ediyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, etkinlik alanındaki Büyükşehir Belediyesi standında gurbetteki Trabzonluları ağırladı. Gurbetteki hemşehrilerine Trabzon’u tanıtıcı hediyeler sunan Başkan Gümrükçüoğlu, gubetteki Trabzonluların Trabzon’dan hiç bir zaman kopmadıklarını söyledi.
Başkan Gümrükçüoğlu, “İstanbul’daki Trabzonlular ile buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trabzonlu’nun çok önemli bir özelliği vardır. Trabzonlu, nerede yaşarsa yaşasın, vatanıyla olan irtibatını hiçbir zaman koparmaz. Bizlerde burada gurbetteki hemşehrilerimizle birlikte olarak, vatan özlemlerini bir nebze olsun dindirmeye çalışıyoruz” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon’un tanıtımı için özel olarak hazırladığı Temel figürü de ilk kez Feshane’deki etkinliklerde sahneye çıktı. Başkan Gümrükçüoğlu Temel figürü ile birlikte hemşehrilerinin karşısına çıkarken Trabzonlular Temel’e yoğun ilgi gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!