Başkan Genç'ten ilçelere ziyaret turu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gençten ilçelere ziyaret turu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 16:24

Başkan Genç'ten ilçelere ziyaret turu

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - CANİK Belediye Başkanı Osman Genç, kongrelerini tamamlayan ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu. Başkan Genç, "Samsun'u ancak birlikte 2023'e taşıyabiliriz" dedi.

Kongrelerini tamamlayan ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdüren Başkan Osman Genç, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Bafra, Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs, Vezirköprü, Kavak ve Asarcık İlçe Teşkilatlarının misafiri oldu. İlk ziyaretini Bafra'ya gerçekleştiren Başkan Genç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz'e, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu'ya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Aslan'a görevlerinde başarılar diledi.

TEŞKİLATLARA ZİYARET

Alaçam'da ise AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Kadın Kolları Başkanı Nimet Karanlık ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Cengiz'i ziyaret eden Başkan Osman Genç, Samsun'un turistik ilçesi Yakakent'e de misafir oldu. Başkan Genç, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Kadın Kolları Başkanı Saliha Korkmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karagül'ü tebrik etti. Gittiği ilçelerde ilgiyle karşılanan Başkan Genç, 19 Mayıs ilçesinde de AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kalaycı ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yıldırım'ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

BAŞARI DİLEDİ

Başkan Osman Genç'in bir başka durağı ise Vezirköprü oldu. Tarihi ilçe Vezirköprü’de AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt'a, Kadın Kolları Başkanı Nursel Sarıoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Dursun'a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha sonra ziyaret ettiği AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ile Gençlik Kolları Başkanı Üzeyir Köksal'la görüşen Genç, ayrıca Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmehan Hacıoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Demirci ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

YÖNETİCİLERİ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Genç, gittiği ilçelerde ilçe yöneticilerinin de misafiri oldu. Vezirköprü Belediyesi'ni ziyaret eden Genç, Belediye Başkan Vekili Rıdvan Kesmen ve Başkan Yardımcısı Salih Sefacı ile görüştü, hasta olan Başkan İbrahim Sadık Edis'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Umreden dönen Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı da ziyaret eden Başkan Genç, ilçe yöneticilerine belediye tarafından çıkarılan kültür yayınlarından hediye etti.

'POTANSİYELLER ÖNE ÇIKARILMALI'

Ziyaret ettiği ilçelerde teşkilat yöneticileriyle sohbet eden Başkan Genç, Samsun'un ilçeleri ile birlikte potansiyeli yüksek bir il olduğuna işaret ederek, şehrin topyekün geliminden yana olduklarını söyledi. Her ilçenin, Samsun'un bir parçası olduğunu belirten Başkan Genç, "Her ilçemiz potansiyelini öne çıkararak ve azami seviyede değerlendirerek gelişmelidir. Başta tarım ve turizm olmak üzere bir çok alanda potansiyellerimiz var. Bunları mutlaka şehrimizin

yararına kullanmalıyız ve değerlendirmeliyiz. Ancak bu şekilde bir bütünün parçaları olarak birlikte 2023 hedeflerine ulaşabiliriz" dedi.

'BÜTÜN İLÇELER GELİŞMELİDİR'

Marka şehir olmanın yolunun bütüncül gelişmeden geçtiğine de vurgu yapan Başkan Genç, "Samsun bizim evimiz ve evimizi daha da güzelleştirmek ortak hedefimiz olmalıdır. Biz lokal değil, bütüncül bir gelişmeden yanayız. Yani Samsun'un sadece merkezi, Canik'i değil, Çarşamba'sı, Salıpazarı, Vezirköprü'sü, Bafra'sı, bütün ilçeleri gelişmelidir. Ancak bu şekilde gelişmiş ve marka bir il olabilirsiniz. Bu şehirde un var, yağ var, şeker var. Ancak helva yapmayı bilmemiz lazım. Bunun için 3. bin yılın başında 21. yüzyılı iyi algılayıp, şehir olarak ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri doğru okumalıyız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!