Başkan Ekinci'den bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ekinciden bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 12:24

Başkan Ekinci'den bayram mesajı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) - ŞANLIURFA'da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kurban Bayramı dolaysıyla mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Ekinci, bayramların, barışa, kardeşliğe, sevgi ve hoşgörüye vesile olan özel günler olduğunu söyledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramlarda, barış, kardeşlik, ve sevginin hakim olması temennisinde bulunarak İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutladı. Binlerce yıldır kardeşlik duyguları içerisinde geçirdiğimiz, insanlar arasında barış, huzur ve sevginin bir sembolü olan bir kurban bayramını daha yaşadıklarını ifade eden Başkan Ekinci, "En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bu mübarek güne kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Başkan Ekinci mesajında şunları söyledi:
"Barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bu günleri hayatımızın her anına yaymamız gerekiyor.  Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan hepimizi derinden üzen günlerin bu mübarek günler vesilesiyle son bulmasını diliyorum. İnsanlarımızda sağduyunun hakim olduğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içerisinde yaşayacağımız günlerin çok uzağımızda olmadığını bir kez daha belirterek, bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfa'lı hemşerilerimizin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutluyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!