Başkan Duruay Savunma Sistemleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay Savunma Sistemleri Fabrikasını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 11:00

GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH DURUAY, GÖLBAŞI’NDA BULUNAN SAVUNMA SİSTEMLERİ FABRİKASINI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nda bulunan Savunma Sistemleri fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, başkan yardımcıları ve müdürlerinden oluşan heyetle birlikte Gölbaşı’nda bulunan savunma sistemleri fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Heyet önce fabrika yöneticileri ile birlikte yemek yiyerek fabrikanın tanıtım videosunu izlediler. Fabrikanın Genel Müdürü Kadir Nail Kurt fabrika hakkında genel bilgiler verdi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Gölbaşımızda böyle bir fabrikanın olması gurur verici. Gölbaşımızda yerli üretim Savunma Sistemlerinin üretilmesi bizim için gurur kaynağı. Sizin burada olmanız hem istihdam açısından çok önemli hem de sanayi açısından çok önemli. Burada kendi mühendislerimiz ve işçilerimiz tarafından üretilen yerli ve dünya çapında savunma sistemleri sayesinde ülkemiz kendini savaşta ve barışta kendini güvende hissedecek” ifadelerini kullandı.
Heyet daha sonra fabrikanın üretim ve atölye bölümünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve daha sonra Zırhlı Muhabere Aracı (ZMA) demo modelinin canlı olarak tanıtımını izlediler.
Genel Müdür Kadir Nail Kurt, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a 6x6 pars taktik tekerlekli zırhlı muharebe aracı maketi hediye ederken, Başkan Duruay’ da Nail Kurt’a bakır kahve fincanı seti hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!