Başkan Duruay’a Hasvak’tan Teşekkür Plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay’a Hasvak’tan Teşekkür Plaketi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 10:34

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), gençlik kolları hafta sonunda düzenlediği kahvaltı programında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür plaketi verdi.
Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) gençlik kolları Gölbaşı Sahil Parkı çay bahçesinde kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, HASVAK Genel Başkanı Engin Öztürk, Beni Affet Dizisi oyuncuları ve HASVAK gençlik kolları katıldı. Kahvaltıda, HASVAK’ın faaliyetleri, amaçları, başarıları ve bugüne nasıl gelindiği ele alındı.
BAŞKAN DURUAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Genel Başkanı Engin Öztürk tarafından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a bu zamana kadar Hasvak’a yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Başkan Fatih Duruay’a plaketini veren Engin Öztürk , "Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın Fatih Duruay, HASVAK’a candan gönüllü olarak çok değer kattı. Belediye başkanımızın bundan sonraki dönemde de çok başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi.
Başkan Duruay ise HASVAK’ın birçok başarılı işe imza atarak gerçekten vakıf olma bilinci ile hizmet yapan bir kuruluş olduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Gölbaşı’na ilk devlet hastanemizi açtı. Vakfa, Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve beni bu plakete layık gördüklerinden dolayı HASVAK Başkanı Engin Öztürk’e teşekkür ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!