Başkan Dinç Okul Müdürleriyle Görüştü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Dinç Okul Müdürleriyle Görüştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 15:07

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'daki okul müdürleri ile bir araya geldi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ile il merkezindeki ilk ve orta öğretim okullarının müdürleri ile görüştü.
Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen "Her Yıl Her Okula Bir Proje" kapsamında devam eden çalışmaların ele alındığı görüşmede, Başkan Dinç okul müdürlerinin istek ve önerilerini dinledi.
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çankırı’da her eğitim kurumunda belediyenin bir katkısını gördüğünü belirterek, "Ben çalışma hayatım boyunca belediye ile okulların bu kadar iç içe olduğu bir şehir görmedim. Okullarımıza verdiği katkı için Belediye Başkanımız İrfan Beye çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu işbirliği ülke geneline de örnek olur" diye konuştu.
Belediye Başkanı İrfan Dinç de Çankırı’daki okullara beklentisiz olarak hizmet ettiklerini belirterek, eğitim projelerinin yeni öğretim döneminde de devam edeceğini, öğrencilere ve öğretmenlere ihtiyaç duyulan her alanda elinden gelen desteği vereceğini söyledi.
Okullara eğitim projelerinin yanı sıra sosyal yardımların da yapıldığını hatırlatan İrfan Dinç, "Bizim tek isteğimiz yavrularımızın daha kaliteli eğitim görmesi ve iyi bir kariyere sahip olabilmesidir’’ ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından okul müdürleri okulları için düşündükleri projeler hakkında sunumlar yaptı. Yaklaşık dört saat süren toplantıda birbirinden farklı fikirlerin ortaya çıkarken emekli öğretmenlerin çalışacağı Ders Çalışma Lokalleri ön plana çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!