Başkan Çoban'dan sponsor çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çobandan sponsor çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 10:28

Başkan Çoban'dan sponsor çağrısı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Afyon Belediyespor için sponsor çağrısında bulundu.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yüksen Afyon Belediyespor'un büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Afyonkarahisar'ın son yıllarda sporda çağ atladığını aktaran Çoban, voleybol takımının Efeler Ligi'nde, basketbol takımının bu yıl Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde, futbol takımının da yine bu yıl Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edeceğini hatırlattı. 
Sporun Anadolu'ya, taşraya yayılması için hem özel şirketler, markalar, kurumlar hem de devletin Anadolu'daki kulüplere ayrı bir destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çoban, şirketler ve markalara Afyon Belediyespor Basketbol Takımı'na sponsor olmaları çağrısında da bulundu ve bu sayede şirket ve markaların güzel bir reklam imkanına kavuşacaklarına dikkati çekti.
Takımın geçmişe yönelik 2- 2.5 milyon civarınca borcu olduğunu söyleyen Başkan Çoban, bunun dışında bir borcunun olmadığını açıkladı. Şirket ve markaların hiçbir masraf yapmadan ligde hazır bir takıma kavuşacaklarını aktaran Başkan Çoban, yönetimi de devredebileceklerini belirtti. Yönetimi devir alacak ya da sponsor olacak şirket ya da markaların iki şarta tabi olacağını anlatan Başkan Çoban, "Birincisi takımımız Afyonkarahisar'da kalacak, ikincisi ise tüm maçlarını Afyonkarahisar'da oynayacak. Bu şartta takımımızı, yönetimimizi devretmeye hazır olduğumuzu ve sponsor arayışı içinde olduğumuzu kamuoyuna duyururuz. Şirket ve markalarımızın bu çağrımıza kulak vereceklerine yürekten inanıyor ve bu sayede Anadolu'da da basketbol ve diğer branşların en güzel şekilde yapılabileceğini hem Türkiye'de hem de dünyaya göstermiş olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!