Başkan Çoban'dan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çobandan bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 16:31

Başkan Çoban'dan bayram mesajı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yayımladığı mesajda Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ramazan Bayramı'nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek kardeşlik ve barış duygularının arttığı müstesna günlerden olduğunu belirten Başkan Çoban, Ramazan Bayramı'nın önemine değindi.

Başkan Çoban, mesajında şunları kaydetti:

"Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar neşe ve sevinç günü demektir. İbadet hazzıyla coşan, Allah aşkıyla yanıp tutuşan, peygamber muhabbetiyle yaşayan müminlerin manevi duygularla dolup taştıkları gün olan bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı müstesna günlerdir. Bayramlarımızın toplum hayatımızda üstün yeri ve eşsiz değeri vardır. Bayramı fırsat bilerek, birbirimize olan sevgimizi gösterelim. Kimsesizlerin yardımına koşalım. Kırgınlığa, dargınlığa, küskünlüğe son verelim. İyilikleri, güzellikleri, güzel hasletleri öne çıkaralım. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, yücelmesi, güçlenip kuvvetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza bağlıdır. Milletimizin zaferleri ve kültürlerinin temelinde, birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Bu duygularla, mübarek Ramazan Bayramı'nın hepimize, aziz milletimizin her bir ferdine kutlu olmasını temenni ediyor, vatanımız ve milletimizin bekası, birlik ve beraberliğimiz için şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!