Başkan Çelik: Şehirde ne varsa, ilçelerde de olacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik: Şehirde ne varsa, ilçelerde de olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 10:38

Başkan Çelik: Şehirde ne varsa, ilçelerde de olacak

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerle kent merkezi arasındaki gelişmişlik farkını kapatmak için yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Şehirde ne varsa ilçelerde de onun olacağını ifade eden Başkan Çelik, ilçeler için en önemli yatırımlardan olan Kadın ve Gençlik Merkezlerinin de tamamlandığını ve bayram tatilinin bitmesiyle birlikte bir bir hizmete açacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Yahyalı, Yeşilhisar ve Develi Kadın ve Gençlik Merkezlerinin ardından diğer ilçelerdeki merkezleri de bir bir hizmete açacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla, Bünyan, Hacılar, Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan, Tomarza, Sarız ve İncesu Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışa hazır hale geldiğini, ayrıca Sarıoğlan'ın Palas Mahallesi'ne yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin de diğerleri gibi hizmete açılacağını söyledi. Pınarbaşı ilçesine yer tespiti nedeniyle yapılamayan kadın ve gençlik merkezinin de en kısa sürede temelini atacaklarını dile getiren Başkan Çelik, bu yatırımların ilçelere önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

40 MİLYON TL'LİK YATIRIM

İlçelere yapılan sadece kadın ve gençlik merkezlerinin yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Bu merkezler içinde düğün salonu olarak da kullanılabilen çok amaçlı salon, yüzme havuzu, fitness salonu, kütüphane ve internet salonu, hobi kursları ve meslek kurslarının verileceği kurs odaları gibi bölümler bulunuyor. Hem altyapı hem de üst yapı anlamında şehirde ne varsa ilçede de o olsun diye karar aldık ve bu karar doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İlçeler adına birkaç yıl daha pozitif ayrımcılık yapacağız" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!