Başkan Böcek’ten 40 Yıl Sonra Sevindiren Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek’ten 40 Yıl Sonra Sevindiren Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 12:00

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, ORTAOKUL ÖĞRETMENİYLE 40 YIL SONRA BULUŞTU

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenler Günü’nde 40 yıl sonra ortaokul öğretmeni Hülya Güneylioğlu’nu evinde ziyaret etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1975 yılında eğitim gördüğü Bahtılı Ortaokulu’ndan Almanca öğretmeni Hülya Güneylioğlu’nun evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler Günü’nde gerçekleşen bu ziyaretle Başkan Böcek, 40 yıl sonra ilk kez karşılaştığı öğretmeniyle duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Böcek’in öğretmeni Hülya Güneylioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok heyecanlandım. Yıllar sonra öğrencimle karşılaşmak beni çok mutlu etti. Hele ki öğrencilerimizi böyle önemli makamlarda görmek bizleri daha da gururlandırıyor” diye konuştu.
Başkan Muhittin Böcek, öğretmenlerinin hayatında her zaman önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, “Uncalı’dan bisikletle Bahtılı’ya okula giderdik. Çok kıymetli öğretmelerimiz sayesinde biz bu günlere geldik. O günlerde elektrik yoktu. Beş numara gazyağı lambasının önünde ders çalışırdık. Öğretmelerimiz bizlere çok örnek oldu. Sizlerden aldığımız eğitimle bunları başardık. Doğup büyüdüğüm yere hizmet etmek ayrıca benim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Öğretmenimi 40 yıl sonra ilk kez görüyorum. Çok mutlu oldum” dedi.
Başkan Böcek, Almanca öğretmeni Güneylioğlu ile bir süre sohbet ederek, okul yıllarındaki anılarını paylaştı. Muhittin Böcek, öğretmeni Hülya Güneylioğlu’na çiçek takdim ederek, öğretmenler gününü kutladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!