Başkan Böcek iş adamlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek iş adamlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 15:57

Başkan Böcek iş adamlarıyla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, doğu ve güneydoğu dernek üyeleri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Başkan Muhittin Böcek, Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği'nin (ADGİAD) düzenlediği kahvaltılı toplantıda iş adamalarıyla bir araya geldi. Başkan Böcek'in yanı sıra toplantıya CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ile Gaziantepliler Derneği, Şanlıurfalılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği ve Anadolu Dernekleri Federasyonu temsilcileri katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, ulaşım araçlarının dahi çok nadir çalıştığı, şehirden kopuk, kaderine terk edilmiş Konyaaltı'nın bu gün Antalya'nın en modern ilçesi konumuna geldiğini söyledi. İnsana dokunur projelerle 7'den 70'e kucakladıklarını ifade eden Böcek, kısa süre içinde 10 binli nüfustan 165 bin nüfusa, 1 milyon lira bütçeden 136 milyon lira bütçeli belediye olduklarını kaydetti.

Konyaaltı'nda yatırımları bölge halkının ihtiyacına göre şekillendirdiklerini dile getiren Muhittin Böcek, Kültür Merkezi ve Cemevi, Emekli Kahvesi, Yaşlılar Kreşi, KONSEM, KOSHİM, modern muhtarevleri, kapalı pazarlar ve temalı yeşil alanların hayata geçirdikleri projelerden birkaçı olduğunu söyledi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde startını verdikleri Kongre ve Fuar Merkezi projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Böcek, bu projenin de bu yıl içinde hizmete açılacağını aktardı. Bölge yatırımlarının sadece belediye eliyle yürütülmesini çok doğru bulmadığını ifade eden Böcek, bu anlamda yatırım yapmak isteyen iş adamlarına da kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

Toplantıya ev sahipliği yapan ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ise konuşmasında Konyaaltı'nda yatırım yapmak isteyen iş adamlarının Başkan Böcek tarafından her zaman destek gördüğünü belirterek kendisine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!