Başkan Böcek’den Çağrı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek’den Çağrı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2015 14:52

KONYAALTI BELEDİYESİ TARAFINDAN GEÇTİĞİMİZ YILLARDA BAŞLATILAN “YAŞAM İÇİN BİR DAMLA SU PROJESİ”Nİ HATIRLATAN BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK, PROJE KAPSAMINDA PARKLARA SU VE MAMA KABI YERLEŞTİRDİKLERİNİ VE SOKAK HAYVANLARININ BU KAPLARA BIRAKILAN SU VE MAMAYLA İHTİYAÇLARINI GİDERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Konyaaltı Belediyesi, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle bölgede sahipsiz sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamaya yönelik vatandaşlara çağrıda bulundu.
Konyaaltı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan “Yaşam İçin Bir Damla Su Projesi”ni hatırlatan Başkan Muhittin Böcek, bu proje kapsamında parklara su ve mama kabı yerleştirdiklerini ve sokak hayvanlarının bu kaplara bırakılan su ve mamayla ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.
Özellikle yaz aylarında bu projenin sokak hayvanları için hayati önem taşıdığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, parklarda bulunan bu kaplara ya da evlerin önlerine konulacak bir kap su ile sokak hayvanlarının da yaşama tutunabileceğini söyledi.
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde köpeklerin günde iki kere ılık duşla serinlettiklerini, kedi evlerini ise sürekli havalandırdıklarını ifade eden Başkan Böcek, sokakta yaşayan hayvanlar için de parklarda bulunan su ve mama kaplarını sürekli dolu tuttuklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!