Başkan Böcek, 100 Kişiyi ‘Çanakkale’ye Uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, 100 Kişiyi ‘Çanakkale’ye Uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 18:13

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek” projesi kapsamında şehit aileleri, gazi ve katılımcı 100 kişiyi Çanakkale’ye yolcu etti.
Konyaaltı Belediyesi, Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde paydaş kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanan “Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek” projesine tam destek veriyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, proje kapsamında şehit aileleri, gazi ve katılımcı 100 kişiyi kahramanlık destanın yazıldığı Çanakkale Gelibolu Yarımadası’na uğurladı.
Konyaaltı Belediyesi önünde toplanan kafileyi “hayırlı yolculuklar” dilekleriyle uğurlayan Başkan Muhittin Böcek, “Proje katılımcısı 100 kişiyi Çanakkale’ye geziye götürmek istedik. Bu cennet
vatanın ne şekilde kazanıldığını, bir toprak parçasının nasıl vatan haline geldiğini en iyi Çanakkale Şehitliği ziyaretiyle anlayabiliriz. Bu düşünceyle bugün iki otobüsle vatandaşlarımızı Çanakkale Gelibolu Yarımadası’na uğurluyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!