Başkan Bakıcı'ya teşekkür ziyareti 

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bakıcıya teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 19:31

Başkan Bakıcı'ya teşekkür ziyareti 

Haberin Devamı

BOZÜYÜK,(Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Bozüyük'te yapılması planlanan hayvan barınağı projesinin ayrıntıları belirlenmeye devam ediyor.
Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelere bir yenisi daha eklenirken, Bozüyük'ün her türlü ihtiyacına karşılık verecek olan hayvan barınağı projesinde hazırlık çalışmaları da hız kazandı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konu ile ilgili olarak son derece duyarlı bir şekilde sokak hayvanları için gerekli olan bu çalışmayı hayata geçirmek istediklerini belirtirken, Bozüyüklü hayvan sevenler ile de görüş alış verişinde bulunuyor. İlçe genelinde devam eden sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları nedeni ile Başkan Bakıcı'yı makamında ziyaret eden hayvan sever İsmail Seyhan ve eşi, Başkan Bakıcı'ya çalışmaları nedeni ile teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Bakıcı da "Bozüyük'te ihtiyaç duyulan ve sokak hayvanları için son derece önemli olan hayvan barınağı projemizde ayrıntılarımız şekillenmeye devam ediyor. Bu süreçte siz değerli hayvan sevenlerimiz ile görüş alış verişinde bulunmak bizim için çok önemli. 'Onlar Bize Emanet' sloganı ile başlattığımız çalışmalar hayata geçireceğimiz barınak projesi ile taçlanmış olacak" dedi. 
Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İsmail Seyhan ve eşi, bu projenin hayata geçmesi için yoğun bir şekilde çalışan Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler.
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!