Başkan Bakıcı’dan Taziye Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bakıcı’dan Taziye Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 17:06

taziye mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Adıyaman’da şehit düşen asker, Suruç’ta meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar ve Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan polisler için taziye mesajı yayınladı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yayınladığı mesajda, "Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan jandarma mensuplarımıza PKK tarafından ateş açılmış, yapılan bu saldırıya karşılık veren askerlerimizle teröristler arasında çatışma çıkmış, Özel Harekat timinin de olay yerine gelmesiyle devam eden çatışmada 1 jandarma başçavuşumuz şehit düşmüş, 2 askerimizde yaralanmıştır. Şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet, kalanlarına başsağlığı, yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
Mesajının devamında ise dünkü terör saldırısını lanetleyen Başkan Bakıcı, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi’ndeki patlamada hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Başkan Bakıcı; “Şanlıurfa ilimizin Suruç ilçesinde yapılan saldırı sonucu ölen 32 vatandaşımızın ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Terörün dili, dini, ırkı milliyeti ve vatanı yoktur. Terör insanlığın huzuruna kast eden çirkin bir olaylar silsilesidir. Bizi derinden yaralayan bu tür terör olaylarının ülkemizde ve dünyanın hiçbir ülkesinde olmamasını temenni ediyorum” dedi.
Başkan Bakıcı ayrıca Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan 2 polisimiz için de Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!