Başkan Arslan, İlk İftarını Vatandaşlarla Açtı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Arslan, İlk İftarını Vatandaşlarla Açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2015 15:40

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ARSLAN, İLK İFTARINI MÜBAREK RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA İLÇEDE KURULAN İFTAR SOFRASINDA AÇTI.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilk iftarını mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ilçede kurulan iftar sofrasında açtı.
Taşköprü Belediyesi tarafından bu yıl merkez Cumhuriyet Parkı’nda kurulan açık hava iftar sofrasında ihtiyaç sahibi vatandaşlarla ilk iftarını açan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mübarek Ramazan ayına ulaşmanın sevincini tüm hemşerileriyle birlikte yaşamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
Vatandaşlara yemek servisi de yapan Başkan Arslan, birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da havaların sıcak gitmesi nedeniyle vatandaşların rahat etmesi için açık havada iftar sofrası kurduklarını ve vatandaşların da beğenisini aldıklarını dile getirdi.
Arslan, Taşköprü Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında Ramazan ayı boyunca her akşam bir hayırsever vatandaşın iftar yemeğini karşılayacağını ifade etti.
Vatandaşlarla yakından ilgilenen Arslan, daha sonra yemek sırasına geçip yemek aldı ve iftarını iftar sofrasında vatandaşlarla açtı.
İlk günkü iftar yemeğinin menüsü ise tarhana çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı, mevsim salata ve baklavadan oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!