Başkan Alemdar Ekipleriyle Birlikte Kar Nöbetinde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Alemdar Ekipleriyle Birlikte Kar Nöbetinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 18:37

Serdivan Belediyesi kar timleri 24 saat aralıksız çalışarak ana arterler, hastaneler, ibadethaneler, kamu binaları, köy yolları olmak üzere Serdivan’ın merkezinden en uç yerleşim yerine kadar bütün yolları ulaşıma açtı.
İlçe genelinde karla mücadele çalışmaları 24 saat kesintisiz devam ederken, vatandaşların güvenli ve sağlıklı ulaşım sağlayabilmeleri için kar timleri hem elle hem de kaldırım küreme araçlarıyla gün boyu kaldırımlardaki kar ve buz yığınlarını temizledi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ilk karın yere düşmesi ile birlikte, karla mücadele ekiplerini koordinasyon merkezinden yönlendirip, sonrasında çalışmaları birim müdürleriyle birlikte yerinde inceledi. Yapılan çalışmaları anlık olarak twitter takipçileriyle paylaşan Alemdar, sosyal medya üzerinden gelen talepleri de değerlendirerek güzergahlara anında müdahale edilmesini sağladı.
Tüm il genelinde olduğu gibi Serdivan’ da da etkili olan kar yağışına rağmen, alınan tedbirler ve kesintisiz çalışmalar sayesinde ilçe sınırları içerisindeki tüm yolların açık olduğunu ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ‘’Şu anda kapalı hiçbir köy yolumuz yok. Ekiplerimiz üç vardiya olarak 24 saat mahallelerimizde, köy yollarımızda kısacası Serdivan’ın her noktasında çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın zorlu kış koşullarından etkilenmemeleri ve günlük yaşamlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecektir’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!