Başkan Aksu çanı çaldı, avı başlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aksu çanı çaldı, avı başlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 10:11

Başkan Aksu çanı çaldı, avı başlattı

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- GİRESUN Belediye Başkanı Kerim Aksu, av sezonunu balıkçı teknesinde çan çalarak temsili olarak başlattı, bol kazançlı sezon dileğinde bulundu.

Av yasağının sona ermesi nedeniyle Kumyalı ve Hacıhüseyin Mahallesi’ndeki Üçayalar balıkçı barınaklarını ziyaret eden Başkan Kerim Aksu, balıkçılara bol kazançlı bir sezon diledi, sorun ve sıkıntıları dinleyerek, birlikte çözüm önerilerinde bulundu. “Her av sezonunun başlangıcında olduğu gibi bu sezonda da balıkçı esnafımızın yanındayız” diyen Başkan Aksu, “Balıkçı arkadaşlarımız, insanlarımız büyük emek veriyor. Tekneleri gezdiğimizde masrafların boyutlarını görüyoruz. İnşallah iyi bir av sezonu olur. Ne kadar bolluk bereket olursa halkımız da o kadar yararlanır. Herkesin yolu açık olsun. Güle güle gidip, bol balıkla gelsinler. Yeni av sezonu herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Giresun Su Ürünleri Balıkçı Kooperatifi Şükrü Kalafat da, “Her yıl başkanımız ile açılışı yaparız. İhtiyaçlarımıza her seferinde cevap vermeye çalışır. Bizleri hiç bırakmaz. Teşekkür ediyoruz. Sezondan beklentimiz çok büyük. Bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

Üçkayalar Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hacı Hasan Kara ise, “Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Başkan Aksu, burada balıkçılarla birlikte çıktığı teknede önce kaptan köşkünü gezdi, güvertede çalışanlar ile balık ağı ördü, av teknesinin üzerinde bulunan çanı çalarak yeni av sezonunu temsili olarak başlatıp, bol kazançlı bir sezon dileğinde bulundu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!