Başkan Akdemir, altyapı çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akdemir, altyapı çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 17:58

Başkan Akdemir, altyapı çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kent merkezindeki alt yapı çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da başlayan elektrik, internet, su, kanal, doğalgaz çalışmalarının başlaması ile birlikte tüm kaldırımların yenileneceğini söyledi. Şehir merkezinde yeni yapılaşmaların olduğunu ve enerji güçlerinin çok az olduğunu söyleyen Başkan Akdemir, esnafın elektrik kesintisi ile sıkıntı çekmelerini istemediklerini bu nedenle büyük çaplı bir çalışmaya başladıklarını ifade etti. Çalışmaların Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle, hızlandırdıklarını belirten Akdemir, şöyle dedi:

"Altyapı çalışmalarına başladık. Ardından kaldırım yenileme çalışmalarımız olacaktır. Bu çalışmalarımız sadece burayla sınırlı değil. Üniversite mevkisi var. Orada da asfalt çalışmalarımız yapılacağı için, altyapı çalışmalarına izin verdik. Halkımızın esnafımızın bu işleri yapılması gerektiğini bilmelerini ve onlardan şu çalışmalar esnasında sabır hoşgörü istiyorum. Halkımız için bu çalışma gereklidir. Güzel günler bizleri bekliyor."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!