Başkan adayı Serdal Adalı, eski sporcularla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan adayı Serdal Adalı, eski sporcularla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 14:26

Beşiktaş Kulübü'nde 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adaylarından Serdal Adalı, İstanbul'da eski sporcularla bir araya geldi.

Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, gazetecilere açıklama yapan Adalı, eski sporcularla fikir alış verişi yapacaklarını ve yönetim kurulunda beraber çalışacağı arkadaşlarını tanıtacağını söyledi. Serdal Adalı, kulüp başkanı Fikret Orman'ın, "Serdal Adalı'nın yaptığı açıklamaları kendisine yakıştıramadım" sözleriyle ilgili olarak başkanı kıracak bir şey söylemediğini vurguladı ve, "Her şeyden önce benim için çok onur verici ve yüce olan o makama saygısızlık yapmam. Ancak bir şekilde de camiaya doğruları anlatmam lazım. Bu konuda da Sayın Başkanı kırdıysam kusura bakmasın. Çok kavgacı bir mizacım yoktur. Polemiklere girmem" diye konuştu.

Adalı, Fikret Orman'ın teknik direktör veya futbolcu transferinde karar verirlerse seçimi beklemeyeceği açıklamasının sorulması üzerine, "Bu konuda Fikret Orman ile görüştüm. Önümüzde bir seçim var. Bu hoş olmaz, kongre üyelerimize de saygısızlık olur. Sayın Başkan en azından benimle paylaşırsa iyi olur. Kendisine ifade ettim, kaçırılmayacak bir futbolcu, anında yapılması gereken bir transfer varsa tabii ki yapabilir" ifadelerini kullandı. Serdal Adalı, seçimi kazanamadığı takdirde anlaştığı futbolcuları yeni yönetime bildireceğini belirtti.
Stat konusunun polemik haline geldiğini kaydeden Adalı, "Söylediklerim çarptırılmasın. Gerek finansal, gerek proje bazında, gerek ruhsatlar aşamasında bir takım hazırlıkları tamamlamadan, sırf 'biz yıkıyoruz' demek bana samimi gelmiyor. Camiada sanki stadın yıkılmasını önlüyormuşum intibası yaratıldı. Bu kesinlikle doğru değil" şeklinde konuştu. Bu arada, toplantıya Adalı'nın yönetim kurulu listesinde yer alan Murat Aksu, Merdan Araz ve Murat Akdoğan ile aralarında Tayfur Havutçu, Ali Gültiken ve Pascal Nouma'nın da olduğu bazı eski sporcular katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!