"Başarımız tesadüf değil"

Güncelleme Tarihi:

Başarımız tesadüf değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2013 18:04

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit’te Başkan Özkan Kılıç; Banvit A.Ş.’nde basın mensuplarıyla yapılan sohbet toplantısında ilk yarının değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Özkan Kılıç sorular üzerine; “A Takımımızın başarısı tesadüf değil. Bu yıllardır uygulanan sistemli, planlanmış, projeye dayanan ve özverili bir çalışmanın sonucu. Orhun Ene ve Turgay Çataloluk gibi doğru adamlar ve doğru ekiplerle çalışmanın bu başarıda katkısı büyük. Onların heyecan dolu çalışmalarından ve üretkenliklerinden memnunluk duyuyorum. Bu basketbol adamlarıyla çalışmak benim de işimi kolaylaştırıyor. Gelişimimize değer katıyor. Bu açıdan gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyorum. Ayrıca Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu ve Görener Ailesi’nin bana ve takımımıza her durumdaki koşulsuz desteğini de ayrı bir yere koymam gerekiyor. Basketboldaki bu emanetlerini layıkıyla taşımaya çalışıyoruz. Ak bir alınla firmamız adına bu yolda yeni başarılar getirme çabalarımızda her zaman bizlere güvenlerini hissettirmeleri çalışmalarımızda bizlere güç veriyor” dedi.

Haberin Devamı

Banvit’in istikrarlı bir şekilde mücadelesini sürdürdüğünü de belirten Kılıç, “Baktığımızda A Takımımız Beko Basketbol Ligi’nde ilk yarıyı aynı puana sahip takımlar arasında averajla 3. sırada bitirdi. En önemlisi ise Orhun Ene ile başladığımız ve bu sezon 4. sezonunu yaşadığımız süreçte Banvit’in adı artık istikrarlı bir şekilde ilk 3 takım arasında anılır oldu. Dikkat ederseniz ilk 4 demiyorum. İlk 3 takımdan bahsediyorum. Sürekli yükselen ve son 4 sezondur sağlanan bu istikrar gelecek için bana umut veriyor ve önümüzdeki döneme daha güvenle bakmamı sağlıyor. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve kendilerine inanarak sorumluluk verdiğimiz genç oyuncularımızın da bahsettiğim istikrar tablosu içinde aldığı yer alması ve buna verdiği katkılar benim için ayrı bir gurur kaynağı. Dolayısıyla basketbola bu şekildeki bakış açımızla önümüzdeki dönemde daha büyük başarıları yaşamamızın artık uzak olmadığını düşünüyorum. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası’nda son 8 takım arasındaki mücadelemiz ile Eurocup’ta son 16 takım arasındaki maratonumuz devam ediyor. Bu kulvarlarda da başarı çıtamız yukarılarda. Yakaladığımız istikrarla başarılarımızın devam edeceğine, harcadığımız emeğin, mesainin gelecek başarılarla kısa zamanda karşılık bulacağına inanıyorum. ” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!