Başarılı Öğrencilere Kültür Gezileri

Güncelleme Tarihi:

Başarılı Öğrencilere Kültür Gezileri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2015 17:08

Sultangazi Belediyesi, başarılı öğrencileri bu yıl da gezilerle ödüllendiriyor. Sultangazi Belediyesi okullarında başarılı olan ortaokul öğrencilerini Ege Bölgesi turuyla ödüllendirirken; lise öğrencilerine ise Saray Bosna turu düzenleyecek.
Sultangazi Belediyesi, başarılı öğrencileri gezilerle ödüllendirmeyi sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi, okullarında derece yapan başarılı ortaokul öğrencileri Ege Bölgesi turuyla ödüllendirildi. Denizli’den başlayan Ege turuna katılan öğrenciler, bölgenin tarihi ve turistik yerleri ile tatil beldelerini gezme fırsatı buldu. Muğla’da Fethiye ve Dalyan, Antalya’da Kaş gibi tatil beldelerinde gezen öğrenciler tatilin keyfini doyasıya yaşadı.
SARAYBOSNA GEZİSİ
Sultangazi Belediyesi, okullarında dereceye giren Lise öğrencilerini de Saraybosna gezisiyle ödüllendirecek. 10 Ağustos Pazartesi günü başlayacak gezide öğrenciler, Saray Bosna’dan Mostara’ya, Travnik’ ten Srebrenitza’ya, Osmanlı tarihinden izlere tanıklık edecek. Öte yandan LYS sınavlarında başarılı olan ve bir üniversitenin lisans programlarına yerleştirilen gençler de farklı bölgelerde kamp yapma imkanı bulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!