'Barut Fıçısı' Antalya'da sahnelenecek

Güncelleme Tarihi:

Barut Fıçısı Antalyada sahnelenecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 16:31

'Barut Fıçısı' Antalya'da sahnelenecek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MAKEDON yazar Dejan Dukovski'nin pek çok Balkan ülkesinde yıllarca oynandıktan sonra Avrupa'nın çeşitli ülkeleri ve Amerika'da da büyük başarı kazanmış, filmi de yapılmış başyapıtı 'Barut Fıçısı', İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından Antalya'da sahnelenecek.

Yıldıray Şahinler'in uyarlayıp yönettiği Barut Fıçısı, 25 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'de Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda Antalyalı tiyatroseverlerle buluşacak. Başrolünde Erkan Can'ın yer aldığı Barut Fıçısı'nın diğer oyuncuları Yıldıray Şahinler, Ruhi Sarı, Aşkın Şenol, Faruk Akgören, Aytek Önal, Başak Gümülcineli, Rüya Önel. Oyunun biletleri Biletix, AKM gişeleri, Migros AVM Bolçi, Nabu Artemis Kitabevi, Hacı Saad Restoran ve Kırmızı Kalem Sanat Merkezi'nden temin edilebiliyor.

HER ZAMANKİ GİBİ KOMEDİ

İstanbul Halk Tiyatrosu'nun Barut Fıçısı'yla ilgili tanıtım metninde, "Barut fıçısına dönmüş şehri ve insanlarını anlatan bu komediyi Balkanlar'dan alıp getirdik. Dileğimiz 'barut fıçısı'na dönmüş kendi ülkemizi ve şehrimizi anlatmak. Aramızdaki ve içimizdeki büyük gerginliklerle yüzleşebilmek ve komedi yoluyla gerilimleri biraz olsun gevşetebilmek. Her zamanki gibi toplumsal eleştiri, her zamanki gibi komedi. Ve her zamanki gibi 'kırmadan dökmeden'" ifadelerine yer veriliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!