Baroni: Hak ettiğimiz şampiyonluğu yaşamak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Baroni: Hak ettiğimiz şampiyonluğu yaşamak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2014 15:49

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, Fenerbahçe ile şampiyon olmanın çok farklı bir duygu olduğunu ve hak ettikleri şampiyonluğu doyasıya kutlamak istediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan yıldız isim, şampiyonluğun önemine vurgu yaparken, kalan maçları da aynı ciddiyetle oynayacaklarını söyledi. Başkan Aziz Yıldırım için ayrı bir parantez açan Cristian Baroni, onun çok özel ve değerli birisi olduğunu belirtti.


"FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYON OLMAK ÇOK FARKLI DUYGU"
Şampiyonluğu doyasıya kutlamak istediğini söyleyen Cristian Baroni, "Her şeyden önce tabi ki şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Fenerbahçe ile şampiyon olmak çok farklı duygu. Diğer kulüpler de şampiyon olmaya hiç benzemiyor, buradaki atmosfer, buradaki ortam, buradaki mutluluk çok daha farklı. Bunun her anının tadını çıkarmak, her anının mutluluğunu yaşamak istiyorum. Şampiyonluktan sonra ki her an, çok güzel anılar olacak. Her anı sonu kadar yaşayıp, hak ettiğimiz bu şampiyonluğu doyasıya yaşamak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı


"AYNI CİDDİYETLE OYUNUMUZU SÜRDÜRMELİYİZ"
Kalan maçların önemi de dikkat çeken Brezilyalı oyuncu, "Her maç zordur, her maçın ayrı bir hikayesi vardır. Şampiyonluğumuz garanti ama, her maç bizim için ayrı bir hedeftir. Biz Fenerbahçe'nin oyuncularıyız. O yüzden aynı konsantrasyonla bu maça (Akhisar Belediye) hazırlanmamız gerekiyor. Hiçbir şekilde rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle oynamalıyız. Şampiyonluğu hak ettiğimizi göstermenin bir yolu da buralardan geçiyor. Diğer maçları da aynı ciddiyetle oynamamız gerekiyor" diye konuştu.


"BAŞKANIMIZ GERÇEKTEN FARKLI VE ÖZEL BİR İNSAN"
Aziz Yıldırım'ın çok özel ve farklı birisi olduğunu söyleyen Cristian Baroni, "Başkanımızı gerçekten hepimiz çok seviyoruz. Özellikle kişisel anlamda saygım ve sevgim çok fazla. Onun bu kulüp için yaptıklarını herkes yapamazdı. O gerçekten farklı ve özel bir insan. Karakterini ve kulübe olan bağlılığını hepimiz çok iyi biliyoruz ve çok takdir ediyoruz. Oyunculara her zaman yardımcı oluyor ve her zaman yanımızda olmaya çalışıyor. Zor anlarımızda da moral verip yanımızda oluyor. Gerçekten özel bir insan. Hayat boyu saygı duyacağım ve hayat boyu çok güzel anılarla hatırlayacağım bir insan" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı


"HER ŞEYİN EN İYİSİNİ VE EN GÜZELİNİ HAK EDEN BİR İNSAN"
Destek sürecinde yapılan kampanyaların önemi de değinen Brezilyalı oyuncu sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "İnsanların ona destek vermesi için böyle kampanyalar yapması, ona destek vermesi için bir araya gelmesi, çok özel ve farklı duygularla oluşabilecek bir durum. O insanları da takdir ve teşekkür ediyorum. Başkanımız tüm bunları hak ediyor. Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden bir insan. Hepimiz her zaman destek olmaya çalışıyoruz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!