Bariç'in derdi golcüler

Güncelleme Tarihi:

Bariçin derdi golcüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe'nin Almanya kampını değerlendiren Bariç, iyi yolda olduklarını belirtitirken, golcülerden yakındı. Bariç, ‘‘Umut her zaman var. Çok iyi çalışıyoruz. Ama golcülerin bir sorunu var. Bunu da çok çalışarak halledeceğiz. Gerd Müller bile zaman zaman formsuz günler yaşamıştı'' dedi.

Bu sezon iki ayrı sistemde top oynatacağını belirten Hırvat çalıştırıcı, ‘‘Rakibe göre taktik uygulayacağız. Hem 3-5-2'yi hem de 4-4-2'yi uygulayacağız. En büyük başarım 3-5-2 ile oldu. Grafiğimiz yükseliyor. En geç iki ay içinde zirveye çıkacağız'' diye konuştu.

Atilla'nın sert, hızlı, agresif oynadığını ifade eden Bariç, bu futbolcusunu güçsüz buldu. Bariç, A.Nail'in zeki bir futbolcu olduğunu, fizik olarak kendisini iyi hazırlaması gerektiğini söyledi. Hırvat çalıştırıcı, Kemalettin için seferber olduklarını belirterek ‘‘Ufak bir operasyonla 1 ayda hazır olacak'' dedi.

Fener forveti tatilde

F.Bahçe'nin sezona başlarken en büyük sıkıntı çektiği forvette, Bariç'in üzerinde titreyerek durduğu Sabin İlie, Elvir Boliç ve Saffet Sancaklı üçlüsü Almanya'da bekleneni veremedi. Almanya'daki 6 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberlik alınırken, Sabin ilk hazırlık maçında 2 gol attı, Boliç ile B.Saffet ise 5 maçta siftah yapamadı.

Kadro 23'e indi

F.Bahçe, dün İstanbul'a döndü. Teknik direktör Bariç, Almanya kampı sonunda çalışacağı 23 kişilik kadroyu açıkladı. Kadroda, Rüştü, Fevzi, B.Murat, İlker, Kemalettin, Selahattin, Mustafa Doğan, Erol, Tayfun, Okocha, Uche, Högh, Sabin İlie, Boliç, B.Saffet, Benhur, K.Saffet, Serkan, Halil İbrahim, Atilla, Kubilay, Ali Nail, Taner yer alıyor. Sarı lacivertliler bugün hafif bir idman yapıp, yarın TSYD Kupası'ndaki ilk sınavında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!