Bariç tuzak kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Bariç tuzak kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Teknik Direktörü, büyük derbide güçlü rakibi G.Saray'ı devirmenin planını yaptı.

F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, G.Saray derbisi için kolları sıvadı. Hırvat çalıştırıcı son maçlarda başarılı futbol sergileyen rakibini devirmenin planlarını yapıyor. Bariç, Cimbom'u önce durdurup, sonra vurmak için futbolcularının beynini yıkıyor.

Hagi, B.Hakan ve Adrian İlie'ye kilit vuracak olan tecrübeli teknik adam, savunmayı sağlam tutacak ve Galatasaray'a karşı İlker, Uche, Högh ve Erol'dan oluşan defans bloğunu sahaya sürecek. Orta sahada Kemalettin, Okocha ve Tayfun'un forması garanti.

Mustafa Doğan'ın yerine iki aday var. Bariç bu alana K.Saffet- Tarık ikilisinden birini monte edecek. Forvette Boliç- Sabin İlie gol kovalayacak. Okocha serbest adam olarak görev yapacak. Nijeryalı yıldız bol bol gol için servis yapacak.

Dereağzı'nda gol yağmuru

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet oyuncuları giderek form tutuyor. Dün akşam yapılan çalışmada Boliç, Sabin ve B.Saffet'ten oluşan gol ayakları, kalecileri adeta bombardıma tuttu. Kalabalık taraftar grubunun izlediği idmanda Bariç, savunma oyuncularıyla özel olarak ilgilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!