Bariç’in yüzü gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Bariç’in yüzü gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, Bursaspor maçı öncesinde takımının çalışmalarından memnun olduğunu söyledi. Hırvat hoca milli maç dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve deplasmandaki galibiyet serisini bu hafta da sürdüreceklerini iddia etti.

Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu ve özellikle kendi sahasında başarılı sonuçlar aldığını dikkat çeken Bariç, ''Rakibimizin çok tehlikeli oyuncuları var. Ancak biz de tedbirimizi ona göre alacağız. Savunma güvenliğini ön planda tutup, Bursa'yı yeneceğiz.'' diye konuştu.

Kemalettin Kocaeli maçında oynayacak

S. Bükreş maçından sonra Almanya'ya giderek kasığından ameliyat olan Kemalettin hızla iyileşiyor. Daha önce Vanspor maçına kadar yetişeceği bildirilen sarı lacivertli futbolcu, düz koşulara erken başladı. Teknik Direktör Otto Bariç, Kemalettin'in önümüzdeki hafta oynanacak Kocaelispor maçında forma giyebileceğini söyledi.

Tuncay, Bursa'dailk 11'de oynuyor

Bariç, Bursaspor maçının muhtemel onbirini dün ayrı çalıştırdı. Dünkü antrenmana hafif sakat olan İlker ile Selahattin çıkmadı ve salonda çalıştılar. Bariç'in muhtemel onbiri şöyle: Rüştü- İlker, Uche, Högh, Erol- M.Doğan, Tuncay, Okocha, Tayfun- Boliç, B.Saffet.

Ali Nail durmak bilmiyor

SEZON başında şanssız bir sakatlık geçiren ve ameliyat olan Ali Nail, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarı lacivertli futbolcu iki hafta sonra düz koşulara başlayacağını söyledi. Devre arasındaki kampa katılacak olan Ali Nail, ligin ikinci yarısından itibaren forma giyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!