Barcelona'da Arda Turan kavgası

Güncelleme Tarihi:

Barcelonada Arda Turan kavgası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 12:28

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Bartomeu ve başkan adayı Agusti Benedito, Arda Turan yüzünden sosyal medyada kapıştı. İkili, tartışmaya televizyonda devam etme kararı alındı.

Haberin Devamı

Arda Turan transferi Barcelona kulübünü karıştırdı. 18 Temmuz'da seçime gidecek ve yeni başkanını seçecek olan Katalan ekibinde iki başkan adayı milli futbolcunun transferi nedeniyle, sosyal medyada birbirine girdi.

BENEDITO ARDA'YI İSTEMİYOR
Mevcut başkan Josep Bartomeu ile diğer bir aday Agusti Benedito yıldız futbolcunun transferi konusunda birbirleriyle Twitter adresleri üzerinden tartıştılar. Bartomeu Arda transferini savunurken, diğer aday ise seçime az bir süre kala böyle büyük bir transferin gerçekleştirilmesini doğru bulmadığını belirterek tepki gösterdi.

Barcelonada Arda Turan kavgası
NEYMAR YENİ TAKIM ARKADAŞI ARDA'YI DEĞERLENDİRDİ

14 TEMMUZ'DA TELEVİZYONDA TARTIŞACAKLAR
Arda Turan'ı istemediğini açık açık ifade eden Benedito'nun eleştirilerine Bartomeu, "Teknik direktörümüz Luis Enrique'ye güvenmeyen bir başkan adayımız var" şeklinde yanıt verdi.

Barcelonada Arda Turan kavgası
Arda'nın bonservisini ödeyemem

Haberin Devamı

Bunun üzerine Benedito rakibine rest çekti ve konuyu etraflıca konuşmak üzere Bartomeu'yu bir televizyon kanalında kendisiyle tartışmaya davet etti. Bartomeu ise "Ayın 14'ünde görüşürüz" dedi ve TV3 kanalındaki canlı yayın program için teklifi kabul etti. (Milliyet)

Barcelonada Arda Turan kavgası
FENERBAHÇE'DE SON BOMBA ARDA TURAN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!