Barcelona-Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Barcelona-Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 13:17

Barcelona, İspanya Süper Kupası rövanş maçında bu gece TSİ 23.00'te Athletic Bilbao'yu konuk edecek. İlk karşılaşmayı 4-0 kaybederek tarihi bir hezimet yaşayan Katalan ekibinin şampiyon olabilmesi için bu geceki maçı 5-0, 6-1 gibi sonuçlarla 5 farklı kazanması gerekiyor. Şimdi futbolseverler şu konuyu tartışıyor: Barcelona, yemeden 5 gol atabilir mi?

Haberin Devamı

Futbol dünyasında son dönemin en sansasyonel sonucu geçtiğimiz cuma günü İspanya'da alındı...

Lionel Messi'li Barcelona, İspanya Süper Kupası finalinin ilk maçında konuk olduğu Athletic Bilbao'ya 4-0 yenilerek tam bir hezimete uğradı. İşte o tarihi karşılaşmanın rövanşı bu akşam oynanacak.

Nou Camp Stadı'nda TSi 23.00'te başlayacak mücadele, Lig TV2'den naklen yayınlanacak.

Barcelona-Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda
BARCELONA BÖYLE HEZİMET GÖRMEDİ!

Futbolseverler şimdi şu konuyu tartışıyor:
İlk maçta 4 gol yiyen ve buna karşın hiç atamayan Barcelona, Athletic Bilbao'ya 5 gol veya daha fazla atıp şampiyon olabilir mi?

Barcelona-Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda

BARÇA'YA 3 GOL ATAN ADURITZ '4-0'A GÜVENMEYELİM' DEMİŞTİ

San Mames Stadı'ndaki ilk maçta Barcelona'ya 3 gol birden atarak hat-trick yapan Aritz Aduritz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 4-0'a güvenmemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Barcelona en iyi takım ve her şeyi yapabilecek kapasitede. Onlara karşı Nou Camp'ta 4-0'lık skor asla yetmez. Orada da bir gol atmalıyız ve defans olarak çok güçlü olmalıyız" ifadesini kullanmıştı.

Barcelona-Athletic Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda
BARCELONA SAVUNMASI 'ELEK' GİBİ

Haberin Devamı

İlk maçta çok sayıda as futbolcusunu dinlendiren ve 4-0'lık bozgun sonrası ağır eleştirilere uğrayan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin bu geceki karşılaşmaya ideal kadrosunu çıkarması bekleniyor.

ANKETTE OYLAR KAFA KAFAYA
hurriyet.com.tr'nin Barcelona-Athletic Bilbao maçı ile ilgili düzenlediği ankete ilk 4 saat içinde 5 bin 600'e yakın oy gelirken, son derece çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Futbolseverlerin yüzde 53'ü 'Barcelona 5 gol fark atıp kupayı kazanır" görüşünü savunurken, yüzde 47'si, "Hayır 5 gol fark atamaz" dedi.

hurriyet.com.tr futbolseverlere soruyor...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!