Barcelona - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Barcelona - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 14:04

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona evinde Arsenal’i ağırlayacak. Her iki takım da karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılıp bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Peki, Barcelona - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal evinde Barcelona’yı ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Barcelona ise deplasmanda aldığı galibiyetle beraber rövanş maçı için avantajlı bir duruma gelmişti.

BARCELONA – ARSENAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi maçları arasında en çok merak edilen karşılaşmalardan biri olan Barcelona - Arsenal maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 16 Mart 2016 Çarşamba

Maç Saati: 21:45

Stat: Nou Camp Stadı

Maçın Hakemi: Sergei Karasev

Yayın: Tivibu Spor

BARCELONA – ARSENAL MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın akşam ekranlara gelecek olan Barcelona – Arsenal maçının muhtemel 11’leri;

Barcelona muhtemel 11: Marc Antre-Ter Stegen, Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez

Haberin Devamı

Arsenal muhtemel 11: Petr Cech, Hector Bellerin, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Aaron Ramsey, Francis Coquelin, Aleix-Oxclade Chamberlain, Mesut Özil, Alexis Sanchez, Olivier Giroud

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal evinde Barcelona’yı ağırlamıştı. Heyecanlı maçı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetirken, karşılaşmada cezası bulunan Arda Turan forma giyememişti.

Çekişmeli geçen karşılaşmada Barcelona 2 – 0’lık galibiyetle avantajlı duruma geçmişti. Barcelona'nın ilk golü 71. dakikada Lionel Messi tarafından keydedilirken, 83. dakikada Messi’nin penaltıdan attığı gol ile maç 2 – 0 bitti.

ARDA TURAN'IN CEZASI BİTTİ

Barcelona’nın Türk asıllı futbolcusu Arda Turan’ın kart cezası bitti. Arsenal ile oynanan ilk maçta kart cezası nedeniyle forma giyemeyen ArdaTuran’a yarın gerçekleşecek olan maçta görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Barcelona - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ARSENAL’DE ARSENE WENGER DÖNEMİ KAPANIYOR MU?

İngiltere Premier Lig takımlarından olan Arsenal ile alakalı bir iddia ortaya atıldı. Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger’in ayrılık iddiaları ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Bu sezon şampiyonluğa çok yaklaşan, ancak yaşanan puan kayıpları nedeniyle zirveden uzaklaşan Arsenal takımının taraftarları ayaklandı. Son olarak Swansea City ile yapılan maçtan yenilgiyle ayrılan Arsenlal takımının taraftarları Arsene Wenger'i istifaya davet ederken, tecrübeli teknik adamın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

20 yıldır Arsenal’in başında olan Arsene Wenger’in yerine Manuel Pellegrini veya Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone'in getirilebileceği konuşulmakta.

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU RÖVANŞ MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu rövanş maçları bugün başlayacak. İşte karşılaşma programı;

15 Mart 2016 Salı

Haberin Devamı

Atletico Madrid – PSV Eindhoven (21:45)

Manchester City – Dinamo Kiev (21:45)

16 Mart 2016 Çarşamba

Barcelona – Arsenal  (21:45)

Bayern Münih – Juventus (21:45)

BAKMADAN GEÇME!