GeriSeyahat Bana uygulamanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bana uygulamanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

Bana uygulamanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

Mobil uygulamalar, kullanan kişinin tarzını da belli ediyor. Ünlülere favori uygulamalarını sorduk, neler çıktı neler…

Müziksiz yapamıyor
Bedük (Şarkıcı)

SoundHound
O sırada çalmakta olan bir şarkının adını ve kim tarafından söylendiğini öğrenmek için tek yapmanız gereken SoundHound’u çalıştırmak ve şarkıyı telefonunuza dinletmek.
Figure
Üç dakikada bir şarkı yapmaya ne dersiniz? İlham perisinin ne zaman sizi ziyaret edeceği belli olmaz. Bu eğlenceli müzik uygulaması sayesinde kolayca müzik yapabilirsiniz.
Döviz
Basit ama kullanışlı bir anlık döviz kuru bilgi sitesi olan döviz.com’un mobil uygulaması, pek çok farklı kuru birbirine kolayca çevirmenize olanak tanıyor.

/images/100/0x0/55ea80e7f018fbb8f8843dde

Akordunu cepten yapıyor
Öykü Gürman (Şarkıcı)

Fizy
Yerli online müzik platformu Fizy, mobil uygulamasıyla da müzikseverlerin yanında. Milyonlarca şarkılık müzik arşivi emirinize âmâde.
Pro Tuner
Gitar akordu yapmak için kullanılan bu uygulama, 100’den fazla mod barındırıyor. Düşük sesle bile kesin sonuç veren Pro Tuner, 5.49 TL’den satılıyor.
Chord Picker
Üç akorla yapılmış yüzlerce muhteşem şarkı olduğunu biliyorsunuzdur. Bu uygulama, piyano üzerinde en popüler akorları sesleriyle öğretiyor.

Fotoğrafına şekil veriyor
Özge Özberk (Oyuncu)

Snapseed
Fotoğrafseverlerin, çekimlerini daha iyi bir görünüme kavuşturmak için kullandığı bu uygulama, özel efektleri ve araçlarıyla dikkat çekiyor.
TuneIn
Dünyanın tüm radyolarını cep telefonu veya tabletinizle dinleyebilirsiniz. Uygulamanın ses kalitesi müthiş! Üstelik her zevke sahip radyo bulmak mümkün.
PicFx
Instagram benzeri bir uygulama olan PicFx, 100 civarında farklı efekt, çerçeve ve dokuyla fotoğraflarınıza sihirli bir dokunuş sağlıyor.

Taksisini haritadan buluyor
Bade İşçil (Oyuncu)

TaksiBul
Harita üzerinde bulunduğunuz yere yakın taksi duraklarını listeleyerek adres arama yapabilirsiniz. Taksi kullananlar için el altında olmalı.
IMDB
İnternetin en eski sinema sitelerinden IMDB’nin uygulamasıyla dünyanın en büyük film arşivine erişebilir ve sevdiğiniz eserleri puanlayabilirsiniz.
Çiz Gitsin
Sosyal medyanın etkileri bu ücretsiz çizim programında bile kendini gösteriyor. Çiz Gitsin ile yakınlarınızla veya tanımadığınız kişilerle karşılıklı çizim atışması yapabilirsiniz.

Havayı ve trafiği öğrenmeden çıkmıyor
Çağla Kubat (Rüzgâr sörfçüsü)

Windguru
İşi veya hobisi rüzgârla ilgili olanlar için bu uygulama büyük nimet. Bu sayede dünyanın her yerindeki yerel hava tahminlerini anlık almak mümkün.
Eagle Eyes
Bu uygulama, güvenlik kameralarının bağlı olduğu sistemleri telefondan izlemeye yarıyor. Çağla Kubat, Sörf Akademi’nin kameralarını buradan izliyor.
 İBB Trafik
İstanbul’da yaşayanlar için en kritik bilgilerden biri tabii ki trafik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik uygulaması size anlık bilgi ve kamera görüntüsü sunuyor.

Notlarınıza her yerden ulaşın
Sinan Güler (Basketbolcu)

Hipstamatic
Bu uygulamayla dijital fotoğrafçılığa analog teması verebilirsiniz. Böylece sanal objektifleri, flaşları, filmleri değiştirebilir ve yüzlerce farklı efekt kullanabilirsiniz.
Stumbleupon
Stumbleupon sayesinde sıkıcı taramalardan ve aramalardan kurtularak sadece ilgilendiğiniz konulardaki içeriğe kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.
Evernote
Kullanımı kolay bu uygulama, kullandığınız tüm cihazlarda aldığınız notlara her an, her yerde erişmenizi sağlıyor. Evernote ile sadece not tutmuyor, fotoğraf çekebiliyor ses kaydı alabiliyorsunuz.

Seyahat ve iş planlarını cepten yapıyor
Kıvanç Onan (PayPal Türkiye Direktörü)

Concur
Bu uygulamayı ticari seyahat ve harcama raporlarını kolayca yönetebilmek için kullanıyorum.
Documents To Go
Mobil olarak Microsoft Office dosyalarını açmak, incelemek ve düzeltmek için kullanıyorum.
Trip Advisor
Bu uygulamayla seyahat planlarımı yapıyorum ve takip ediyorum.

False