Bana kimse laf söyleyemez

Güncelleme Tarihi:

Bana kimse laf söyleyemez
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2002 00:36

Ayşegül Aldinç'in ‘‘Seray Sever bile röportaj yapıyor’’ şeklinde konuşması, Sever'i kızdırdı. Sever, ‘‘Yaptıklarıma kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok’’ dedi. Aldinç ise yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ayşegül Aldiç ve Seray Sever arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Ayşegül Aldinç'in ‘‘Siz neden röportaj yapmıyorsunuz?’’ şeklindeki bir soruya ‘‘Seray Sever bile röportaj yapıyor’’ şeklinde cevap vermesi, sarışın yıldız Sever'i çok üzdü. Aldinç'e çok kızdığını da söyleyen Seray Sever, ‘‘Yaptıklarıma kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok’’ diye konuştu. Sever, ‘‘Ayşegül Aldinç, tiyatro oyunuma gelerek beni tebrik etmiş ve röportajlarımı çok beğendiğini söylemişti. Sonrasında da böyle bir açıklama yapmasına açıkçası bozuldum. Yaptıklarıma da kimsenin bir şey söyleyecek hakkı olmadığını düşünüyorum. Çok daha güzel yazılar yazacağım, bunu da herkes görecek. Herkes kendi işini yapsın. Okunan, okunur.’’


Yanlış anlaşıldım, seray’ı beğenirim

Ayşegül Aldiç ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Seray Sever'i çok beğendiğini söyledi. Aldinç ‘‘Ben Seray'ı çok beğeniyorum. O, çok hoş bir kadın. İnsanın ağzından çıkan her laf bazen yazılmıyor. Yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Kimseyi bilerek üzmek istemem’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!