Bana da öğretin

Türkbükü’nde tatil yapan Bade İşçil, görüntülenmekten kaçamayacağını anlayınca pes etti.

Önceki gün denize girerken objektifleri fark eden güzel oyuncu, ne gizlenme gereği duydu ne de havluya sarıldı. Muhabirlerle sohbet eden İşçil, onlardan magazin sayfalarında yer alan fotoğrafların nasıl çekildiği hakkında bilgi aldı.

Mayolu Gülben

Seda Sayan ve Hülya Avşar’ın mayolu fotoğrafları basına yansıyınca, Gülben Ergen Twitter’ına “Ben de Bodrum’a geliyorum ama beni mayolu çeken yok” yazmıştı. Gündoğan Gandil Otel’de çocukları ve annesiyle tatil yapan şarkıcı, aldığı tüm tedbirlere rağmen mayolu görüntülenmekten kurtulamadı. Sabahın erken saatlerinde çocuklarıyla birlikte denize giren Ergen, objektifleri fark edince yardımcısından havlusunu getirmesini istedi ve apar topar sudan çıktı.

Yürürken değil, denizde çekin

Akrep Nalan, önceki gün Gölköy Ece Beach’de sevgilisi Alişan Çiçek’le denize girdi. Şarkıcı, bir süre yüzdükten sonra muhabirlere “İnşallah beni plajda yürürken çekmediniz. Çekecekseniz, yüzerken çekin” dedi.

Hamileyim

Yeşim Erçetin, üç aylık hamile. Eşi Emre Matraş’la Bodrum’da tatil yapan Erçetin, geçtiğimiz gün Local Beach’de objektife yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, “Üçüncü kez hamileyim. Diğer ikisini aldırmak zorunda kalmıştım, ancak bu kez doğuracağım. Bebeğim şu an üç aylık” dedi. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Bodrum’da yıldırım nikâhı kıyan Matraş ve Erçetin, evlendikten dört ay sonra boşanma haberleriyle gündeme gelmiş, çift kısa bir süre sonra barışmıştı.
Yazarın Tüm Yazıları