BALKANTÜRKSİAD’dan, HASVAK’a destek

Güncelleme Tarihi:

BALKANTÜRKSİAD’dan,  HASVAK’a destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 14:02

BALKANTÜRKSİAD’dan, HASVAK’a destek

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)-HASVAK’ı ziyaret eden BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Hem sağlıklı, hem eğitimli nesiller yetiştirmek hepimizin ortak hedefi. Bu konularla ilgili her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa şubesine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “Hem sağlıklı, hem eğitimli nesiller yetiştirmek hepimizin ortak hedefi. Bizler topluma hizmet amaçlı oluşturulmuş kurumlarız. Dolayısıyla bu konularla ilgili her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Fatma Küçüker de yapılan ziyaret dolayısıyla başta Berat Tunakan olmak üzere tüm BALKANTÜRKSİAD ailesine teşekkür ederken, “Sosyal güvencesi olmayan çeşitli hastalarımıza yardımda bulunuyoruz. Genel merkezimizle birlikte şube olarak farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, HASVAK Bursa Şubesi Fatma Küçüker’e BALKANTÜRKSİAD flaması takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!