Balıkesirspor'un rakibi Şanlıurfaspor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporun rakibi Şanlıurfaspor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 13:36

Balıkesirspor'un rakibi Şanlıurfaspor

Haberin Devamı

BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde geçen hafta Boluspor'u deplasmanda yenen Balıkesirspor, 14'üncü hafta randevusunda yarın sahasında tehlikeli bölgeden uzaklaşmaya çalışan Şanlıurfaspor'u konuk edecek.
Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Sakarya Bölgesi'nden Erkan Engin yönetecek. TRT SPOR ve TRT Kürdi'den naklen yayınlanacak müsabakanın biletleri kapalı tribün birinci kategori 50, ikinci kategori 20, maraton 10, kale arkası 7.5 TL'den satılacak.
21 gün sonra taraftarının karşısına çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Muhammet Ali ile sarı kart cezalısı Okan oynamayacak. Altınordu deplasmanında kırmızı kart gören ve 1 maçlık cezası sona eren Glumac'ın yanı sıra hafif sakatlığı bulunan Oğuz takımdaki yerlerini alabilecek.
Teknik adam değişikliğine giden rakiplerinin geçen hafta Altınordu'yu farklı yendiğini hatırlatan teknik direktör Can Cangök, "Seyircimizin desteği ile kazanmak istiyoruz" dedi.
TAHKİM KURULU'NDAN RET
Altınordu maçından sonra yaptıkları açıklama yüzünden ceza alan Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ile Asbaşkan İsmail Uzan'ın itirazı Tahkim Kurulu tarafından reddedildi. Tahkim Kurulu, kulübün resmi internet sitesinde yer alan, "Artık yeter" başlıklı açıklamadaki bazı ifadeler nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verilen Başkan Çiftçi ile ilgili kararı onadı.
Müsabakadan sonra soyunma odası koridorlarında hakemlere hakaret ettiği iddiasıyla 3 ay hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası kesilen Asbaşkan İsmail  Uzan'ın itirazı da kurul tarafından reddedildi. Bu cezalar dışında Balıkesirspor Kulübü'ne yine resmi sitede sportmenliğe aykırı olarak yapılan açıklama nedeniyle verilen 55 bin liralık ceza da onaylandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!