Balıkesirspor'da hedef ilk maçta galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirsporda hedef ilk maçta galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 19:16

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, sezonun ilk haftasında karşılaşacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenerek lige iyi bir moralle başlamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlı ekip, 17 Ağustos'ta sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ertekin yönetiminde yaklaşık iki saat süren idmanda, koşu ve ısınma hareketleri, istasyon koşuları, top kapma ve şut çalışmaları gerçekleştirildi. Denemeye alınan El Salvador'un Primera Lig takımlarından Juventud Independiente oyuncusu Darwin Delgado'nun transferinden vazgeçildi. Ertekin, idman sonrası yaptığı açıklamada, yıllar sonra PTT 1. Lig'de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını anlattı.

Sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını dile getiren Ertekin, şöyle konuştu:

"Lige kendi saha ve seyircimiz önümüzde başlayacak olmamız, moral motivasyon açısından büyük avantaj. TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenerek lige iyi bir moralle başlamak istiyoruz. Transfer çalışmalarıyla kadromuz güçlendi. Bu ligde mücadele edecek kapasitedeyiz. İkisi yabancı kontenjanından 25 oyuncuya sahibiz. Oyuncuların lig öncesi hazırlık maçlarında teknik ve fiziki açıdan sergiledikleri performanstan memnunum. Teknik heyet olarak kafamızda kalıplaşmış ideal kadro yok. Rakip takımların durumuna göre 11'i oluşturacağız. İdeal 11'imiz 25 futbolcudan oluşuyor. Çünkü iyi olan maç kadrosunda yer alacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!