Balıkesirspor'a en anlamlı bağış (2)

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspora en anlamlı bağış (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 16:54

Balıkesirspor'a en anlamlı bağış (2)

Haberin Devamı

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI DA MAAŞINI BAĞIŞLADI
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor için destek kampanyası başlatan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tablet almak için kumbarasında biriktirdiği parayı kulübe bağışlayan 13 yaşındaki öğrenci Yusuf İnce ile yönetimi ziyaret etti.
Daha önce iki maaşını Balıkesirspor'a bağışlayacağına dair söz veren Zekai Kafaoğlu, bugün maaşını alır almaz kulüp tesislerini ziyaret edip parayı Başkan Feyyaz Çiftçi'ye teslim etti. Kumbarasındaki parayı kulübe bağışlayan 13 yaşındaki Yusuf'la tesislere gelen Başkan Zekai Kafaoğlu, Başkan Çiftçi ile düzenlediği basın toplantısında, Balıkesirspor'u şehrin en değerli markası olarak niteledi.
"Bu değere hepimizin sahip çıkması lazım. Yani şehrin bütün dinamikleri harekete geçmeli" diyen Belediye Başkanı Kafaoğlu, "Yerel yöneticiler bu işin lokomotifi olmalı. Şehrin markalarına, değerlerine sahip çıkmak için ön ayak olmak lazım. Bizim yaptığımız desteğin maddi değeri küçük olabilir ama burada önemli olan niyetleri samimi şekilde ortaya koyup şehrin bütün dinamiklerini harekete geçirmek. Herkesin çorbada tuzu olması gerekir. Bugün ayın 15'i ve ben maaşımı aldım. Daha önce söz verdiğim gibi maaşımı bağışlamak için buraya geldim. Dört başkan yardımcım da Balıkesirspor'a 500'er TL bağışta bulundu.
Kulüp başkanımıza 12 bin TL'yi teslim ediyorum. Balıkesirspor bu sıkıntıları atlatarak yoluna devam edecektir" dedi. 
YUSUF'UN JESTİ 1 MİLYONDAN DEĞERLİ
Balıkiserspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, tablet almak için biriktirdiği parayı kulübe bağışlayan 13 yaşındaki Yusuf İnce'nin jestinin iş adamlarının vereceği 1 milyon TL'den daha değerli olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve küçük taraftara teşekkür eden Çiftçi, "Biz de yönetim olarak Yusuf kardeşimize bir sezonluk kombine bilet vereceğiz" diye konuştu.
Başkan Kafaoğlu'nun saat, kulübün ise kombine bilet hediye ettiği Yusuf İnce'ye bir jest de Hakkari Şemdinli'de görevli Balıkesirli Uzman Çavuş Mehmet Işık'tan geldi. Işık'ın küçük taraftara tablet alıp gönderdiği açıklandı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!