Balıkesirspor ilk peşinde

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor ilk peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 15:49

Balıkesirspor ilk peşinde

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde son 2 haftada Bandırmaspor'u 5-0, deplasmanda da Adana Demirspor'u 2-1 yenerek çıkışa geçen Balıkesirspor, pazar günü evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor'u da mağlup ederek bu sezon ilk kez 3'te 3 yapmayı hedefliyor.
Play off hattındaki yerini korumak isteyen Balıkesirspor'da zorlu bir sınava çıkacaklarını belirten teknik direktör Can Cangök, "Bandırma derbisinde olduğu gibi tüm şehirle kenetlenmeliyiz. İddiamızı sürdürmemiz için kazanmamız gerekiyor. Taraftar bize tam destek vermeli" dedi. Evkur Yeni Malatyaspor'un iyi takım olduğunu, sakat ve cezalıları olmasını rağmen rakibin geniş bir kadroya sahip olduğunu anlatan Can Cangök, şöyle konuştu:
"Ligdeki konumları itibarıyla ciddi bir ekiple karşılaşacağımız ortada. Oyunun kontrolünü bırakmadan sabırlı oynamalıyız. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek yükselişimiz sürdürmek istiyoruz. Oyunrcularım, destek gördüğü müddetçe çok daha iyi şeyler yapacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
ATABAY'A CEZA
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Balıkesirspor Profesyonel Şube Sorumlusu Harun Atabay, Adana Demirspor maçının hakemleri Erkan Engin, Mustafa Sönmez ve Ömer Tevfik Özkoç’a yönelik sportmenlik dışı hareketleri nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 13 bin TL para cezası verdi.
PFDK, daha önce Altınordu maçındaki olayların ardından yapılan açıklamalar nedeniyle Balıkesirspor'a 55 bin TL, Başkan Feyyaz Çiftçi’ye 15 bin TL ve 45 gün hak mahrumiyeti, İsmail Uzan’a ise 50 bin TL ve 3 ay mahrumiyet cezası kesmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!