Balıkesirspor fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 12:20

Balıkesirspor fırtınası

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde deplasmandaki 4-1'lik Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından evinde Samsunspor'u 5-0 yenerek sükse yapan Balıkesirspor, son 3 maçta 7 puan toplayarak 10'uncu sıradan 4'üncü basamağa yükseldi.
Bu periyotta 10 gol atıp, kalesinde 2 gol gören kırmızı beyazlılar, hem futboluyla hem de attığı gollerle taraftarına bayram havası yaşattı. Takımın başında çıktığı 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen teknik direktör Can Cangök, "Balıkesirspor'la çok güzel işler yapabileceğimizi gösterdik. Kupadan elenmenin üzüntüsünü unuttuk. Çok karakterli oyunculara sahibiz. Tüm olumsuzluklara rağmen başlarını eğmiyor, sorunları sahaya yansıtmıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Öne geçtikten sonra her takım karşısında farka gidebilecek tehlikeli silahlara sahip olduklarını ifade eden Can Cangök, şöyle devam etti:
"Çünkü Bekamenga gibi bir golcüye, Burak, Mehmet gibi hızlı kanat oyuncularına, Foxi gibi bir orta saha oyuncusuna sahibiz. İlerleyen haftalarda daha iyi yerlere gelebiliriz. Ligdeki konumumuza, şehrimiz karar verecek. Milyonu aşkın nüfusuyla Balıkesir bunu yapabilecek potansiyele sahip. Futbolcularımız maddi ve manevi desteği fazlasıyla hak ediyor."
Öte yandan Samsunspor önünde 2 gol 2 asistle yıldızlaşan ve 10 gole ulaşan Kamerunlu Bekamenga, krallık yarışında zirvedeki yerini kaptırmadı. Ligde Bekamenga'yı 8 golü bulunan Eskişehirsporlu Semih Şentürk takip ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!