Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: Figüran değil başrol oyuncusuyuz

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: Figüran değil başrol oyuncusuyuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 13:39

Balıkesirspor Başkanı Çiftçi: Figüran değil başrol oyuncusuyuz

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA) - BALIKESİRSPOR Başkanı Feyyaz Çiftçi, TFF 1'inci Lig'in en iyi futbol oynayan takımı olduklarını öne sürerek, "Süper Lig'e çıkmayı hak ediyoruz" dedi. Sivasspor maçının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi. Balıkesirspor'un ligde figüran değil, başrol oyuncusu olacağını vurguladı. Çiftçi açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
"Açıkça ifade etmek istiyorum ki biz bu ligde asla figüran olmayacağız. İnatla, inançla ve tüm gayretimizle bu ligin başrol oyuncularından biri olmaya devam edeceğiz. Süper Lig hesabı yapan herkes Balıkesirspor'u hesaba katmak zorundadır. Biz bu ligin tartışmasız en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Balıkesirspor sergilediği güzel futbolla Süper Lig'e çıkmayı en çok hak eden takımdır. Biz ligin son haftasına kadar hedefimiz doğrultusunda mücadelemize devam edeceğiz."
Açıklamasında, "Bizim bizden başka dostumuz yok" ifadesini kullanan Çiftçi şöyle devam etti: "Haklı mücadelemizde önce Allah'a sonra büyük taraftarımıza güveniyoruz. Bu takım, bu fedakâr çocuklar ve bu yüzde 100 yerli teknik heyet her türlü desteği hak ediyor. Önümüze engeller çıkacak, aşacağız. Hedefimize ulaşmak için daha çok çalışacak daha çok savaşacağız. Asla pes etmeyeceğiz. Yılmayacağız. Bıkmayacağız. Usanmayacağız. Terimizin son damlasına kadar onurlu mücadelemize devam edeceğiz. İnatla, yatmadan, oyunu çirkinleştirmeden, adam gibi futbol oynayarak hedefimizi son ana kadar kovalayacağız. Bu duygularla tüm Balıkesirlileri bu haftaki Mersin İdman Yurdu maçına davet ediyoruz. Haydi Balıkesir. Tribünleri dolduralım ve tüm Türkiye'ye haykıralım, Balıkesirspor bitti demeden bu lig bitmeyecek." 

FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!