Balıkesir'de kızların güreş şovu

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde kızların güreş şovu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 14:48

Balıkesir Tanıtım Günleri etkinlikleri, Balıkesir'in simge isimlerinden Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet adına düzenlenen İllerarası Güreş Turnuvası ile başladı.

Haberin Devamı

Kurtdereli Spor Salonu'nda yapılan güreşleri Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok (MHP) ile izleyip, dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Güreşlerin sürprizi Kübra-Büşra Yavuz isimlerindeki ikiz kızlardan geldi. Güreş antrenörü Hasan Bıkmaz'ın yeğeni olan 6 yaşındaki ikizler mindere çıkıp, gösteri maçı yaptı. İkizler birbirinden güzel oyunlarıyla dikkat çekerken, seyircilere güzel anlar yaşattı. Vali Arslan da ikizleri kutlayıp, onlara madalya verdi.

Yeğenleri ile gurur duyduğunu söyleyen Hasan Bıkmaz, "İkisi de çok yetenekli. Cimnastik kurslarına gidiyorlar. Güreşle ilgili teknikleri de onlara öğretiyorum. İkizlerden şampiyonluklar bekliyorum" dedi.

Öte yandan, güreşlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Gürsu Gençlik Spor Kulübü, Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü ile Gönen Güreş İhtisas Spor Kulübü ilk 4 sırayı oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!