Balic'ten şok çağrı

Güncelleme Tarihi:

Balicten şok çağrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

A. Madrid'ten sonra Tottenham da F.Bahçe'nin yıldızına talip oldu ve 10.5 trilyon lira önerdi. Baliç ise yönetime haber göndererek ‘‘Kafam karışık. Beni istiyorsanız görüşelim. Uzun süreli bir sözleşmeye de imza atabilirim’’ dedi.

Teklif yağmuru

1998 yılının sonlarını yaşıyoruz. Türk futbolcularına Avrupa'nın dev kulüplerinden teklif üstüne teklif geliyor. Ve son olarak da F.Bahçeli Baliç'e Tottenham rekor bir öneride bulundu. Baliç ise F.Bahçe Kulübü’ne mesaj göndererek, ‘‘Gelin masaya oturalım. Beni istiyorsanız uzun süreli sözleşme imzalayalım’’ dedi.

Rekor öneri

Baliç için 22 milyon dolarlık bir öneri ile gelen Atletico Madrid'ten sonra bu kez de devreye İngilizler girdi. İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Tottenham, Baliç için tam 20 milyon paund, yani 10 trilyon 500 milyar lira öneride bulundu. Menajeri Suat Karaliç de teklifi Baliç'e iletti.

Yönetime çağrı Tottenham Kulübü yöneticileri ile görüşen Baliç, tekliften gurur duyduğunu ancak son kararı kulübünün vereceğini söyledi. Baliç, Fenerbahçe yönetimine de haber göndererek, ‘‘Tekliflerden artık bıktım. Benimle masaya oturun, anlaşalım. Gerekirse 4 yıllık sözleşmeye de imza atarım’’ dedi.

Kafam rahat değil

Baliç şunları söyledi: ‘‘Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. Ancak bu tekliflerden de rahatsız oluyorum. Kafam rahat değil. F.Bahçe, tam bir Avrupa kulübü. Öncelikle F.Bahçe ile masaya oturmak istiyorum. Git derlerse giderim ama kalmak istiyorum. Anlaşırsak dört yıllık sözleşmeye bile imza atarım.’’

Elimizin tersiyle ittik

Atletico Madrid'in Baliç'e yaptığı teklifi doğrulayan ve Tottenham'ın teklifinden haberdar olduklarını belirten Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı, ‘‘Bize 22 milyon dolar önerdiler. Ancak elimizin tersi ile ittik. Baliç'i hiçbir yere göndermeyiz’’ yorumunu yaptı.

Yıldırım: Vermeyiz

Baliç için gelen tüm transfer tekliflerini adım adım izleyen Başkan Aziz Yıldırım ise şu açıklamayı yaptı: ‘‘Ben tüm gelişmeleri biliyorum. Baliç'e yapılan 35 milyon dolarlık teklifleri geri çevirdim. Baliç bize çok gerekli. İki yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edecek.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!