Balayı Amerika’da

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu ile Hotiç Mağazaları’nın sahibi Ahmet Hotiç’in kızı Nazlı Hotiç, Çırağan Sarayı’nda evlendi.

Amerika’da özel tasarımla hazırlanıp Türkiye’ye getirilen sürpriz gelinlik konukların dikkatini çekti. Düğüne Cem-Ümit Boyner, Serdar Bilgili ve Hasan Arat gibi ünlü simalar katıldı. Nebi Hatipoğlu’nun şahitliğini ETİ Bisküvileri’nin sahiplerinden Deniz Kanatlı yaptı. Nazlı Hotiç’in nikah şahitliğini ise Avustralya’dan davet ettiği bankacı arkadaşı Angelina Scarf üstlendi. Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Küçük kıydı. Yeni evli çift balaylarını ABD’de geçirecek.

Dudak dudağa aşk

Önceki gece, Maçka’daki Cahide’deydim. Yeni başlayan şovu izlemek için barın en önünde yerimi aldım. Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu da arkadaşlarıyla hemen yanımda bara yaslanmış şovu izliyordu. Etrafıma göz attım. Arka masalardan birinde şovu izlemeyi bir kenara bırakmış, dudak dudağa öpüşerek gecenin keyfini çıkaran bir çift dikkatimi çekti. Bir an öpüşmeyi kesip sahnede olan biteni görmeye çalıştılar. Bahsettiğim ikili, Işıl Sarraf ve Serdar Şınlak’tı. Serdar Bey sıkıca sarıldığı Işıl Sarraf’ı dakikalarca öptü durdu.

Meslek hastalığı

Müzisyen Ozan Doğulu son günlerde bir hayli sıkıntılı. Doğulu meslek hastalığı olarak adlandırılan kulak rahatsızlığıyla mücadele ediyor. Sol kulakta meydana gelen ve sürekli artan çınlamalardan şikayetçi olan Doğulu geçtiğimiz hafta doktorun yolunu tutmuş. Doktor bu rahatsızlığın müzikle uğraşan insanlarda sıkça rastlandığını, yüksek volümlü ortamlardan mümkün olduğunca uzak durması gerektiğini söylemiş. Bu zor günleri en kısa zamanda atlatacağına inandığım Ozan Doğulu’nun en büyük destekçileri her zaman olduğu gibi kardeşleri Canan ve Kenan ile annesi Serpil Doğulu....

Moreno ile yaz keyfi

Güzel manken Susana Moreno, mayo markası Ayyıldız’ın 2007 yaz sezonu katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. 15 gün süren çekimlerde Moreno, profesyonelliğiyle göz doldurdu. İtalyan Vogue, Glamour gibi dergilerin kapak çalışmalarında yer alan 23 yaşındaki güzel, tam bir aksesuvar tutkunu. Ayyıldız’ın sahibi Levent Çebi, markalarının 50. yılını kutlayacakları önümüzdeki yıl için Susana Moreno gibi bir modelle çalışmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Ünlü mankene elle taciz

Atilla Saral geçtiğimiz gece Maçka’daki Cahide’deydi. Dizi filmlerdeki başarılı performansıyla şöhret basamaklarını tırmanan Saral’ı burada gören hayranlarından iki kadın kendisiyle fotoğraf çektirmek istedi. Saral, bu isteğe olumlu cevap verdi. Ancak fotoğraf çektirmek isteyen kadınlardan biri ünlü mankeni elle taciz etti. Bu durumdan rahatsız olan fakat belli etmeyen Saral’ın yüzü kızardı.

TÜSİAD eski Başkanı Cahide’de

İşadamı Ömer Sabancı’ya geçtiğimiz gece Cahide’de rastladım. TÜSİAD eski Başkanı Ömer Bey, eşi Arzu Hanım ve misafirleri, methini duydukları mekanda çok eğlendi. Gazi-Bilal Ateş Kardeşler’in hazırladığı yemekleri büyük bir iştahla yiyen grup, mekandaki şovu da büyük bir dikkatle izledi. Sabancı çifti şov grubunu ayakta alkışladı.

İyi yönlerini örnek aldım

Geçtiğimiz hafta "Michael Jackson’ın yolundan gidiyor" başlıklı haberimde Pınar Çamlıbel’in Japonya’ya giderek Michael Jackson’la tanışmasıyla büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini yazmış, Çamlıbel’in aynı zamanda burun ve göğüs estetiği yaptırdığını da belirtmiştim. Çamlıbel’e yakın çevreler, kendisinin sağlık nedenlerinden dolayı burnuna operasyon yaptırdığını, göğüs operasyonu geçirmediğini söylediler.

Nurol’da biten gece

Yarışmadaki ilk hafta performansıyla göz dolduran Helin Avşar’la, onun koçluğunu üstlenen Ferda Anıl Yarkın arasındaki samimiyet dikkat çekiyor. İkili önceki akşam, Tarabya’daki Kıyı adlı balıkçıdaydı. Mekan çıkışında satıcıdan kırmızı gül alan Yarkın, Helin Avşar’ın arabasına bindi. İkili, Avşar’ın Tarabya’daki Nurol Sitesi’ndeki evine gitti.

Çapa ve Kamhi yasta

Geçtiğimiz hafta Kemerburgaz’daki evinden Ulus’taki arkadaşını ziyarete giderken kendisinin kullandığı arabayla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Merve Sonbay, Avusturya Lisesi’ni bitirdikten sonra iki yıl önce Viyana’ya gitmişti. Viyana’da Ceylan Çapa ile aynı odada kalan Sonbay’ın ölüm haberi Çapa’yı ve çocukluk arkadaşı Lara Kamhi’yi çok üzdü. Ceylan eğitimine devam ettiği Viyana’dan İstanbul’a gelip Kamhi ile birlikte cenazeye katıldı.

Yengemle kutladık

Önceki akşam Yunanistan-Türkiye karşılaşmasında sergilediği muhteşem performansını bir de attığı golle süsleyen Tümer Metin, Türk futbolseverlerin gönlüne taht kurarken, Beşiktaş’ta oynadığı dönemlerde aynı takımda top koşturduğu arkadaşı İlhan Mansız da kız arkadaşı ve Tümer Metin’in eşiyle birlikte Cahide’de 1-4’lük skoru kutladı. Maçı televizyondan izledikten sonra kız arkadaşı ve Cansu Metin’le Cahide’ye giden Mansız, "Yunanistan’ı farklı yenmemiz çok güzel oldu. Arkadaşım Tümer’in attığı gol harikaydı. Çok güzel oynadı ve bu oyununu güzel bir golle süsledi. Bu gece yengeme eşlik ederek buraya geldik" diye konuştu. Mansız ve kız arkadaşı, Cansu Metin’in kullandığı arabanın arka koltuğuna oturdular.
Yazarın Tüm Yazıları