Balayı adası Phuket’te ‘ev’lendiler

Manolya Onur ve Can Bozok, Phuket’ten ev aldı. Çift, dekorasyonunu Bozok’un yaptığı eve bir süre önce taşındı.

Haberin Devamı

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, kendisinden 20 yaş küçük Can Bozok’la aşk yaşıyordu. Çift, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı. Ancak Bozok, New York’ta yaşayan ve hasta olan annesinin yanına gidince ilişkileri sona ermişti.
Ayrılığa dayanamayan sevgililer, yeniden bir araya geldi, aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldı.
“Ayrı geçirdiğimiz günlerde birbirimizin kıymetini daha iyi anladık ve ilişkimize ikinci bir şans verdik” diyerek nişan yüzüklerini yeniden takan sevgililer, duyduğuma göre Uzakdoğu’nun mistik ülkelerinden Tayland’ın dünyaca ünlü balayı adası Phuket’te ‘ev’lenmiş.
Manolya Onur’un kızı Nilüfer Jah’ın da yanlarında olduğu sevgililer, dekorasyonunu Can Bozok’un yaptığı evlerine taşınarak Phuket’li olmuş...

Haberin Devamı

‘Love of İslam’ önce İstanbul’da

Ünlü ressam İsmail Acar’ın “Love of İslam” adını verdiği sergisi, New York, Dubai, Riyad ve Londra’dan önce Levent’teki Galeri İdil’de sanatseverlerle buluştu. Galeri İdil tarafından yayınlanacak, 20 yıllık çalışmalarının içinde bulunduğu bir kitaba da imza atacak olan İsmail Acar’ın sergisini 26 Şubat’a kadar görebilirsiniz.

Babalar ve bebekler

İş dünyasının genç patronları, çocuklarıyla birlikte objektif karşısına geçti. Ralf Tezman, Sinan Kosif, Mehmet Gamgam, Selim Tezman ve Raul Danon’nun da aralarında olduğu genç işadamları, Four Seasons Otel’de bir araya gelerek bebekleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarını kucaklarına alarak poz veren babalar, daha sonra fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Modaya uydu

Azade Toner’in çapkınlıklarıyla ünlü borsacı oğlu Can Akçay, yabancı sevgili modasına uydu. Daha önce Ece Uslu’yla yaşadığı aşkla adından söz ettiren Akçay, önceki gün Nişantaşı’nda yabancı bir güzelle görüntülendi. Çift, Biber Bar’da geç saatlere kadar eğlendi.

Saat modası

İsviçreli saat yapımcısı IWC Schaffhausen, Ingenieur adlı yeni saatlerini Cenevre’deki Salon International de la Haute Horlogerie’de tanıttı. Sunuculuğunu IWC CEO’su Georges Kern ve Akademi ödüllü oyuncu Kevin Spacey’nin yaptığı gecede, Nico Rosberg, sahneye Formula One yarış otomobiliyle çıktı. Ferzan Özpetek ve Mehmet Y. Yılmaz’ın da konuk olarak katıldığı IWC Race Night adı ile gerçekleşen tanıtıma  aralarında Ewan McGregor, Eric Dane, Jean Reno, Matthew Fox, Zinédine Zidane, Luís Figo, Roberto Di Matteo, Ross Brawn, Karolina Kurkova ve Adriana Lima’nın da olduğu dünyaca ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Dans zamanı

2012’nin son günlerinde Kuruçeşme’deki Blackk’in yerinde hizmete giren Case By Ciroc, eğlence, müzik ve dans dolu gecelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekânda bu akşam ve her cuma, ünlü DJ Cüneyt Kurt performans sergileyecek.

Bekensir’in Miami aşkı

Önder Bekensir, yabancı bir güzelle yeni bir aşka yelken açmış. Bir arkadaşım, önceki gün Bekensir’i daha önce de uzun yıllar yaşadığı Miami’de, Latin bir güzelle el ele görmüş. Bekensir’i tanıyan bir başkası da telefonla fotoğrafını çekmiş. Ancak ünlü işletmeci, o kişinin elinden telefonunu zorla alarak fotoğraflarını silmiş. “Burada da rahat yok!” diye tepki gösteren Bekensir, duyduğuma göre 6 aydır beraber olduğu sevgilisini ilişkilerine nazar değmesin diye Türkiye’ye getirmiyormuş...

Yazarın Tüm Yazıları