Baklavalı trafik denetimi

Güncelleme Tarihi:

Baklavalı trafik denetimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 18:45

Baklavalı trafik denetimi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesindeki polis ve jandarma ekipleri, birlikte yaptıkları trafik denetimlerinde yaklaşan bayram öncesi hem sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı hem de baklava dağıttı.

Ayvalık'ta trafik denetimi yapan ekipler, sürücülerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak bazı uyarılar yaptı. Emniyet kemeri takılması, uykusuz, yorgun araç kullanımı konularında hatırlatmalar yapan ekipler, bayram süresince yoğun olması beklenen trafik akışlarında sabırlı ve hoşgörülü davranılmasını istedi. Bir firmanın sponsorluğunda sürücülere baklava dağıtan ekiplere destek veren Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) Grubu'nun Görme Engelli Koordinatörü Namık Tuncel, Ayvalık'ta özellikle yaz aylarında ve bayramlarda trafik kazalarında ciddi artış yaşandığını hatırlatarak, "Biz de bunun önüne geçebilmek ve vatandaşların biraz daha dikkatli olmalarını sağlamak için jandarma ve polise destek veriyoruz. Sürücülere; trafik kurallarına uymalarını, yola dinlenerek çıkmalarını öneriyoruz. Trafik kazalarında meydana gelebilecek ölümlerin ardından helva değil, bayramlarda ağızlarının tadı bozulmaması için baklava yemelerini öneriyoruz" diye konuştu.

Kadın sürücü Alev Pektaş ise ilk kez böyle bir denetime şahit olduğunu belirterek bu çalışmaların arttırılarak sürdürülmesini diledi.

Tuncel YILMAZ / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!