Bakış açım değişti

Güncelleme Tarihi:

Bakış açım değişti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2009 15:44

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Hasan Kabze Radyospor'a konuştu.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel programına katılan Kabze Şampiyonlar Ligi'nden, Rusya'daki günlerine, Türk futbolundan kendilerine olan ilgisizliğe kadar her şeye açık yüreklilikle cevap verdi.

BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ

Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını değerlendirerek sözlerine başlayan Hasan Kabze, "Kuralar çekildiğinde ve Barcelona ile Inter'le bizim aynı grupta yer aldığımızı gördüklerinde şansımız olmadığını söylediler. Ancak ilk maçta Inter'le kendi sahamızda berabere kalıp daha sonra da Barcelona'yı yenince bize bakış açısı değişti." dedi.

Rubin Kazan'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefi hakkında da konuşan Kabze, "Şu anda Inter üç diğer üç takımın da dört puanı var. Üst tura çıkacak güçteyiz ve hedefimiz de üst tura çıkmak." ifadelerini kullandı.

NEDEN İLGİ DUYULMUYOR NEDENİNİ BİLMİYORUZ

Hasan Kabze, Rubin Kazan'da Gökdeniz'le kendisinin olmasının güzel ve Türkiye'nin reklamı açısından önemli olduğunu vurgularken Gökdeniz'in "Başarılı oluyoruz, burada iyi mücadele ediyoruz ama ilgisizlik var" serzenişini de haklı bulduğunu söyledi. Kabze şöyle devam etti, "Kesinlikle bize ilgi yok. Sonuçta Barcelona ile oynuyorsunuz ve Barcelona ile oynadığınızda takımda iki Türk futbolcu var. Hiç bir Türk gazetecinin orda olmaması bizi tabiki üzdü. Şu anda da sadece yurtiçinde değil yurtdışında da başarılar elde ediyoruz. Şampiyonluğa da gidiyoruz. Bize neden ilgi olmuyor bunun da nedenini bilmiyoruz."

GALATASARAY NEDEN OLMASIN

Kişisel hedeflerinin sorulması üzerine ise golcü oyuncu, "Şu anki sözleşmem Ağustos ayında bitecek. Daha önce Galatasaray'da, geçen yıl burada şampiyonluk yaşamıştım. Bu sene de şampiyonluğa ulaşıp kariyerinde bir çok şampiyonluk bulunan bir futbolcu olmak istiyorum. Türkiye'de ve Avrupa'dan teklifler var. Ancak şu anda sözleşmem devam ettiği için bir cevap vermedim. Fakat Türkiye'den de teklifler gelirse en iyisini seçerim. Bugün ben Beşiktaş'a son dakika golü atıp şampiyonluğu getiren futbolcu olarak tanınıyorum. Yarın öbür gün Galatasaray'dan bir teklif gelirse ve şartları uyarsa neden oynamayayım ki." şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!