Bakan Ramazanoğlu AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Ramazanoğlu AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 16:17

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Ak Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “Uşak’ın da bakanıyım ve her zaman emrinizdeyim. Biz Uşak’ı da sorumluluğumuz ve görevimiz olarak gördük. Uşak artık bizim omuzlarımıza emanettir” dedi.
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Ocak ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nın onur konuğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu oldu. İl Başkanı Servet Kuş, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve partililerin katıldığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nın divan başkanlığını Basri Yıldırım yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 1 Kasım seçimlerinde alınan sonucun ardından rehavete kapılmadığını ve çalışmalarını artırarak sürdürdüğünü ifade etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı açıklamada, “Uşak’ın da bakanıyım ve her zaman emrinizdeyim. Biz Uşak’ı da sorumluluğumuz ve görevimiz olarak gördük. Uşak artık bizim omuzlarımıza emanettir. Siz talep edeceksiniz ve biz yerine getireceğiz” dedi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı tebrik eden Bakan Sema Ramazanoğlu, “Belediye başkanımız Uşak’ın makus kaderini değiştirmek için önemli işler yapıyor ve önümüzdeki günlerde adını sık sık duyacağız. Kentsel dönüşüm ve kent park projelerini önemsiyorum ve Uşak’a destek için bize ne düşürse yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmasında muhalefetin tutumunu eleştiren Sema Ramazanoğlu, “İktidarın her dediğine hayır diyen, sürekli memleketin şer odaklarıyla işbirliği yapan bir muhalefet olmaz. Bu memleketin bir muhalefet sorunu var, muhalefet yapılan işleredir. Muhalefet yanlış noktalarda uyarır. Muhalefete de görevlerini biz öğretiyoruz. Milli meseleler olduğunda nerede duracağını şaşırmış bir muhalefetimiz var. Muhalefet demek memleketin işlerine yön vermektir, bizdeki muhalefet yıkma ve bozma üzerine kurulmuş. Biz bakıyoruz onlara diyoruz ki, onlar konuşur AK Parti yapar” diye konuştu.
HALKIN HUZURUNU KAÇIRAN BÖLÜCÜ TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK
Terör örgütüne destek niteliğinde açıklama yapan aydınları eleştiren Bakan Ramazanoğlu, şöyle konuştu: “Aydın demek, bulunduğu topluma ışık tutan ve yön vermektir. Fakat bizdeki aydınlar, karanlık zihniyetlerin yanında saf tutar hale gelmişler. Sözde aydınlar, doğudaki kazılan hendekleri görmüyorlar ve terör örgütüne destek verir nitelikte açıklamalar yapıyor. Uşak’ta ve Türkiye’nin her noktasından terörle mücadele için gençlerimiz bölgede görev yapıyorlar. Şu anda tüm annelerin duaları bizim askerlerimizle ve bu memleket asla yıkılmaz. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde açlık ve diğer sorunlar yok. Devletimiz her yönüyle halkımızın yanındadır. Halkımızın huzurunu kaçıran bölücü terör örgütünün kökü kazınacak ve hepsi kazdıkları hendeklerde boğulacaktır”
Öte yandan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç da birer konuşma yaparak, gündemi değerlendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!