Bakan Gül, gençlerle sahurda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bakan Gül, gençlerle sahurda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 12:57

Bakan Gül, gençlerle sahurda buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- ADALET Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti’nin 16 yılda gençlere yönelik önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "Türkiye’de gençlerin önünü açan bir lider var" dedi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te düzenlenen 'Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Lideriyle Sahur Programı'nda gençlerle bir araya geldi. Programda AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti milletvekili adayları ile yaklaşık 500 genç katıldı.
Gençlerle sohbet edip, sorularını yanıtlayan Bakan Gül, AK Parti’nin gençlere yönelik yaptığı çalışmaları anlattı. Yoğun bir seçim temposu içinde bulunmalarına karşın gençlerin enerjisinden güç aldıklarını kaydeden Bakan Gül, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok büyük işlere imza attık atmaya da devam edeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere önem verdiğine değinen Gül, milletvekilliği yaşının 18'e indirilmesinin altını çizerek Gaziantep'in genç milletvekilli adayları olduğunu hatırlattı.
Gençler için burs ve yurt imkanlarının son derece geliştiğini ifade eden Gül, "Gaziantep için yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz, çok daha büyük işler yapacağız yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise genç liderlere tavsiyelerde bulunup, hedeflerinden vazgeçmemelerini istedi. AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde seçtiği 'Erdem, İrade ve Cesaret' sloganlarının asla tesadüf olmadığına dikkat çeken Tayyar, "Güçlü bir iradeye sahip olacaksınız ve bu iradeyi zamanında ve doğru yerde kullanacak cesarete sahip olacaksınız. Bununla birlikte bir erdem sahibi olacaksınız. İşte biz bu son seçime yani 24 Haziran’daki seçime hazırlanırken, slogan olarak bunu belirlerken asla bu kavramları tesadüfen yan yana getirmedik" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!