Bakan Eroğlu'ndan önce temel atma sonra sahur

Güncelleme Tarihi:

Bakan Eroğlundan önce temel atma sonra sahur
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 11:14

Bakan Eroğlu'ndan önce temel atma sonra sahur

Haberin Devamı

Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA,(DHA)- ORMAN ve Su Işleri Bakanı Eroğlu, Kütahya'da dün gece 8 tesisin toplu temel atma törenine katıldı, ardından vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.
Bakan Veysel Eroğlu, gece saat 01.30'da Kütahya Zafer Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı. Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Ak Parti'li Kamil Saraçoğlu, Ak Parti milletvekilleri İshak Gazel, Mustafa Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu ve Ahmet Tan ile çok sayıda kişinin katıldığı törende konuşan Bakan Veysel Eroğlu temeli atılan 8 tesisin toplam maliyetinin 66 milyon lira olduğunu söyledi. Eroğlu, "Kütahya'da 68 baraj ve gölet yaptık. Artık Kütahya gölet ve barajlar diyarı olacak. Türkiye, hedeflerine hızla ilerliyor. 2023, 2035, 2053 ve 2071 hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.
Eroğlu, temel atma törenin ardından10 aileye gelir getirici tür sertifikası,10 aileye de Orköy sertifikası verdi. 5 bin badem, ceviz ve kestane fidanları vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldı. Bakan Eroğlu daha sonra Zafer Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte sahura katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!